BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Kılıçdaroğlu seçimi kaybettikten sonra Birce Akalay: Teşekkür ederim

Muhalefete yakın bazı ünlü isimler, cumhurbaşkanı seçimini kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP genel başkanlığı görevinden istifa etmesini istedi. Oyuncu Birce Akalay ise, Kılıçdaroğlu'nu yenilgi sonrasında desteklemeye devam eden ünlüler arasında oldu. Akalay, Kılıçdaroğlu'na 'teşekkür' paylaşımı yaptı.

Abone ol

28 Mayıs'ta yapılan ikinci tur seçiminde Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarıştı. 28 Mayıs seçimlerinde zafere Cumhurbaşkanı Erdoğan ulaştı.

Seçim sonucuyla ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlardan biri de oyuncu Birce Akalay'dan geldi.

"Size tüm kalbimle teşekkür ederim"

Akalay, Kılıçdaroğlu'nu paylaşarak şunları yazdı:

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Size tüm kalbimle teşekkür ederim. Teşekkürüm, bir sanatçı olarak siyasetten bağımsız, kalpten bir teşekkürdür böyle bilinsin isterim.

İçimizde, tüm halkımızı kapsayan sonsuz birlikteliğimize ve mevcudiyetimize, ülkemizin bekasına ve refahına dair yeniden yeşerttiğiniz umut için, geçmişteki tüm hatalarınızı kabul etmekle birlikte bizi bilgi ışığında barışçıl bir yola koşulsuz ışıkla ve heyecanla yeniden donattığınız için, önünde gururla durduğunuzu hissettiğim ALTI OK’un felsefesini gerçek anlamda yaşadığınız ve tüm gençlerimizin zihninde yeniden tazelediğiniz için.

Katıldığınız açık oturumda ardınızda sizi izleyen ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden bir gün olsun ayrılmadığınız için.

"Başarınız, sağlığınız daim olsun"

Sevgi ve adalet bizim sonsuz yolumuzdur. Her daim böyle olacak. Muhtaç olduğumuz kudretin adresine zaten vakıfız. Çalışmaya devam edeceğiz. Var olun sağ olun. Başarınız, sağlığınız daim olsun. Sevgi ve saygılarımla."

Tolga Karel: İstifanızı açıklayın

Amerika'ya yerleşerek yeni bir hayat kuran Tolga Karel Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyen ünlü isimlerden sadece biri. Karel sosyal medya hesabından seçim sonucuyla ilgili paylaşım yaptı.

Karel paylaşımında "Evet ne demiştim sayın Kılıçdaroğlu verdiğiniz emekler için teşekkürü bir borç biliriz ve bir zahmet hemen bu gece istifanızı açıklayın! Eminim sizi bu millet emeklilik hayatınızda mutfakta hanımınızla patatesli yumurta yaparken ki programlarınızı çok daha severek izleyecektir" dedi.

Tolga Karel, Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u olarak hafızalara kazınmıştı. Karel her şeyi bırakıp Amerika'ya yerleşmesiyle gündeme gelmişti. Oyunculuğu bırakan Karel, Amerika'da TIR şoförü olmuştu.

Tolga Karel Survivor adlı yarışmada da yarışmıştı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Yine kazanamadı! Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugüne dek kaybettiği seçimler...
Foto Galeri Yine kazanamadı! Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugüne dek kaybettiği seçimler... Galeriye Gözat