BIST 10.173
DOLAR 32,30
EURO 34,98
ALTIN 2.443,26
HABER /  SPOR

Karandan Fenere gönderme

Attığı gollerle Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük bay sahibi olan Karan,F.bahçe'ye gönderme yaptı.

Abone ol

Attığı gollerle Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük bay sahibi olan Ümit Karan, "Takım olarak kendini hedef gösterirsen hedef seçilirsin" diyerek ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye gönderme yaptı.

Sezonu şampiyon olarak kapatmayı başararak önemli bir başarıya imza attıklarını ifade eden Ümit Karan, ”Hala şampiyonluk sevincini üzerimizden atamadık. Gerçekten şampiyonluk yaşamak çok güzel bir duygu ve ben Galatasaray'da ikinci kez yaşadım. Her yerde kutlamalara katılıyoruz. Sanırım sezon başlayana kadar da bu sürecek. Ancak o zaman her şey normale döner” diye konuştu.

Sakatlığıyla ilgili olarak, çalışmalara tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Ümit, “Çok çalışıyorum. Günde 4-5 saatim tesislerde geçiyor. Sezon başına yetişmeyi düşünüyorum. Allah izin verirse iyi olacak. Belki sezon başında da hala eksiklerim olabilir ama ben elimden geleni yapıyorum” dedi.

“VOLKAN DA ANLAŞACAKTIR”

Ümit Karan, Galatasaray'ın iç transferde anlaşma sağlayamadığı tek isim olan Volkan Arslan'ın çok önemli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Volkan'ın şu an milli takımda olduğunu kaydeden Ümit, “Volkan çok önemli bir oyuncu. Bize her zaman faydası olacak bir arkadaşımız. Anlaşırlar gibi gözüküyor. Diğer arkadaşlarla anlaşma sağlandı, onunla da sağlanacaktır ve takımda kalacaktır. Biz bu takımı hep beraber şampiyon yaptık. Volkan'ın da büyük katkısı oldu.” ifadelerini kullandı.

“KENDİNİ HEDEF GÖSTERİRSEN, HEDEF SEÇİLİRSİN”

Ümit Karan, bundan önceki iki sezonda şampiyon olan Fenerbahçe'nin tüm takımların hedefinde olduğunun ve artık yeni şampiyon Galatasaray'ın aynı konuma geldiğinin sorulması üzerine, “Kendini hedef gösterirsen, hedef seçilirsin. Biz hiçbir zaman mütevazılığımızı bozmadık ve aynı hırsla devam ettik. Hiçbir takıma laf etmedik. Sadece oyunumuza baktık ve başarılı olduk. Kimseyle de dalaşmadık.” şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için bir ön eleme turu oynayacağının hatırlatılması üzerine de tecrübeli futbolcu, ”Şampiyonlar Ligi çok farklı. Avrupa'da oynamak önemli bir vitrin ve Türkiye'yi temsil ediyoruz. Ama Galatasaray her zaman Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı oldu. Mutlaka kazalar oluyor. Geçen sene biz de yaşadık ama bu sene başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Takımda forvet oyuncuları arasında zaman zaman gerginlik yaşandığı iddialarını yalanlayan Ümit, “Takımda birbirimizi çekemiyor olsaydık, bu kadar gol atılmazdı. Takımdaki tüm golcüler güzel bir ortalama yakaladı. İddiaların asılsız olduğuna en büyük kanıt da budur” diye konuştu.