BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.449,79
HABER /  SPOR

Galatasarayda istifa krizi

Galatasaray Kulubü Sportif Diretörü Bülen Tulun görevinden istifa etti.

Abone ol

Galatasaray Kulubü Sportif Diretörü Bülen Tulun görevinden istifa etti. Galatasaray Kulübü'nde Fransız futbolcu Laurent Robert'in İstanbul'a gelişi ile 2. Başkan Adnan Polat arasında yaşanan soğuk savaş sonunda patlak verdi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, LİG TV'de ''Laurent Robert transferi nedeniyle yönetimde çatlak oluştuğu veya istifa söylentileri gerçek dışıdır. Robert'in gelişinin daha önceden organize edildi. İstanbul'a misafirimiz olarak davet ettik, ağırladık ve gitti. İlerde bu futbolcunun transferi ile ilgili koşullar ne olur, bilemem. Ancak bu transfer nedeniyle yönetimde çatlak oluştuğu veya istifa söylentileri gerçek dışıdır''

Şeklindeki açıklamalarının üzerinden kısa bir süre geçmesinden sonra Bülent Tulun'un görevinden istifa ettiği haberleri spor kamuoyunun gündemine bomba gibi düştü.

Şimdi herkes Galatasaray Kulübü Sportif Direktörlük görevinden istifa eden Bülent Tulun'un gerekçeli açıklamasını bekliyor...

Yarın ortak açıklama yapacaklar...
Transfer çalışmaları sırasında aralarında sorun yaşandığı iddia edilen Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile sportif direktör Bülent Tulun, yarın ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda,
Polat ile Tulun'un, Mecidiyeköy'deki kulüp merkezinde saat 11.00'de
basın toplantısı yapacakları bildirildi.