BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.434,60
HABER /  POLİTİKA

"İstifa et" diyenlere Ali İhsan Yavuz'dan sert tepki: Manipülasyoncular kurgucular

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu" şeklinde bir söz sarf etmediğini belirterek kendisini istifaya çağıran CHP'lilere "manipülasyoncu" ve "kurgucu" diyerek tepki gösterdi.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, önceki gün "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu' sözünü CHP'liler üretti, yok böyle bir söz. Birisi ispat etsin, ben istifa edeceğim" demişti. Ali İhsan Yavuz, bu sözün sosyal medyada yeniden gündem olması sonrası konuya ilişkin bir video yayınladı.

"Sözü CHP'liler üretti ancak bundan gocunmadım"

Kendisini istifaya çağıran CHP'lilere tepki gösteren Yavuz,  şunları kaydetti:

Dün, sunum eşliğinde CHP'lilerin 'Hasarlı Okullar'la ilgili söylediklerinin tamamının yanlış olduğunu belgelerle açıkladım. Yine Tank Palet ile ilgili söylediklerinin de baştan sona yanlış olduğunu ve önümüzdeki günlerde o konuda da tekrar açıklama yapacağımı ifade ettim. Yine CHP'nin; ezberci, manipülatif, iş yapmayan ama iş yapanlara ayak bağı olmak için seferber olan, tribüne oynayan, hakikati değiştirmeye çalışan bir parti olduğunu örneklerle anlattım. 'Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik' sözünü de onların ürettiğini, ancak bundan gocunmadığımı ifade ettim.

Sizi gidi manipülasyoncular sizi, sizi gidi kurgucular sizi, sizi gidi 'Post-Truth'çular sizi...  

"Manipülasyonlarla farklı bir algı oluşturmaya çalıştılar"

'Zararı yok onlar böyle sakızları çiğneyip meşgul olsunlar biz işimize bakalım. Zira yapacak çok işimiz var' dedim. Ayrıca CHP'nin, Post-Truth (yalanın siyaseti) kültüründen beslenen bir parti olduğunu uzun uzun anlattım. Belli ki dokunmuş, her zaman yaptıkları gibi yine işi başka yere çekip, manipülasyonlarla farklı bir algı oluşturmaya çalıştılar. Şimdi bir kez daha videoyu altyazılı bir şekilde paylaşıyorum. Kurgucu CHP'liler dikkatli baksın. Sahi öyle mi demişim? Tabi gözleri görüyorsa, kulakları duyuyorsa. 

Konuya dair hiç sesleri çıkmadı

​Şu da önemli; dün 'CHP'lilerin 'Orta Hasar'lılarla ilgili söylediklerinin yüzde yüzünün yanlış olduğunu belgeleriyle ortaya koydum. Konuya dair hiç sesleri çıkmadı. Onca şey söylemişken Kurgucu CHP'liler yine o kurgu sözden medet umdular. Gülüyorum acınacak hallerine.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Sigaraya zam geldi iddiası yayıldı yeni sigara fiyatları sızdı
Foto Galeri Sigaraya zam geldi iddiası yayıldı yeni sigara fiyatları sızdı Galeriye Gözat