BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.434,97
HABER /  POLİTİKA

İSBAK’tan istifa eden Yetkin'den ilk açıklama: Fikirlerimden dolayı pişman değilim

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle tepki görünce İSBAK’tan istifa eden Bahaddin Yetkin, yaptığı ilk açıklamada "Fikirlerimden dolayı pişman değilim" dedi.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ’ye atanan ve tepkilerin ardından istifa eden Bahaddin Yetkin yaptığı ilk açıklamada, “Açık söyleyeyim, ben hiçbir zaman fikirlerimden dolayı pişman değilim.” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu ve Akşener'e hakaret 

Bahaddin Yetkin’in sosyal medya hesapları üzerinden, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi  Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında yapılan hakaret içerikli paylaşımları beğendiği için eleştirilmişti.

Bahaddin Yetkin, konuyla ilgili Biz10 TV’ye açıklamalarda bulundu.

Tweet’ler için pişman olmadığını vurgulayan Yetkin, attığı mesajları ortaya çıkaranları da “marjinal” olarak nitelendirdi.

"Hayatın gerçeği"

Yetkin,  “İçinde bulunduğumuz teknoloji dünyasında maalesef iyi şeylere kullanabildiğimiz gibi teknolojiyi insanların geçmişlerini didik didik etmek suretiyle, haysiyet cellatlığına da kullanılabiliyor. Hayatın gerçeği, biz güçlü insanlarız” diye konuştu.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Süleyman Soylu sınırda üs bölgesini ziyaret etti Erdoğan askerlere böyle seslendi
Foto Galeri Süleyman Soylu sınırda üs bölgesini ziyaret etti Erdoğan askerlere böyle seslendi Galeriye Gözat