BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.428,44
HABER /  POLİTİKA

İntiharın eşiğinden Erdoğan kurtardı işte o anlar

İSTANBUL Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir kişiyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurtardı. Erdoğan, intihar girişiminde bulunan kişiyi kararından vazgeçirdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyu bugün Boğaziçi Köprüsü'ndeki bir intihar vakası ile karşılaştı.

İntihar girişiminde olan kişiyi fark eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korumaları araçtan inip, intihar etmek isteyen vatandaşa müdahale etti.

Saat 12:30 civarında Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan vatandaşın, o sırada köprüden geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyu durarak, Erdoğan'ın devreye girmesiyle ikna edildiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan intihar etmek üzere olan bir vatandaşı kurtardı

Şahsı fark eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korumaları araçtan inip, intihar etmek isteyen V.Ç.'yi vazgeçirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorunla ilgilendiğini duyması üzerine bu kişi, köprüden aşağı atlama tehdidine son vererek Erdoğan'ın makam aracının yanına gitti.

Siirtli olduğunu ve ailevi problemler nedeniyle bunalıma girdiğini belirten kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. Ardından şahıs bir araca bindirilip götürüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir kişiyi engelledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, dinlediği vatandaşın sorunlarının çözümüne yardımcı olunması için yetkililere gerekli talimatları verdiği kaydedildi.