BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,75
ALTIN 2.439,48
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim All Star birincisi kim kazanır?

İşte Benim Stilim All Star birincisi bu akşam saat 22.15'de belli oluyor. İşte Benim Stilim All Star yarışmasını kim kazandı sorusunun yanıtı SMS oylama sonuçları ile ortaya çıkacak. Finale bakın kimler kaldı?

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star birincisi bu akşam TV8 ekranlarında saat 22.15'de izleyici ile buluşacak gala gecesi ile ortaya çıkacak. İşte Benim Stilim yarışmasını kim kazandı sorusunun yanıtını SMS oylaması sonuçları verecek.

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİ KİM KAZANDI BİRİNCİ KİM? - TIKLAYIN

İşte Benim Stilim All Star'da finale kalan isimler Ayşenur Balcı, Özden Cerrahoğlu, Çiğdem Çelik, Nihal Candan, Gülşah Yılmaz ve Ayşegül Doğan oldu.

İşte Benim Stilim All Star jürisi de bu akşam gala gecesinde son kez biraraya gelecek. Birincinin belirleneceği son eleme gecesi bir bakıma Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'ya da veda olacak.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR KİM KAZANIR?

İşte Benim Stilim All Star'da daha önce birincilik sahibi olan tüm isimler elendi. Finale kalan isimler herkes için sürpriz oldu. Özellikle de tarz yoksunu Nihal Candan ve Çiğdem Çelik'in gala gecesine kadar taşınması reyting maksatlıydı.

İşte Benim Stilim All Star 'ı kazanma ihtimali olan sadece iki isim var. Ayşenur Balcı ile Kemal Doğulu'dan torpilli Özden Cerrahoğlu. Gülşah Yılmaz da birinciliğin adayı olan bir diğer isim olarak öne çıkıyor.

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ KAÇ LİRA ALACAK BÜYÜK ÖDÜL NE?

İşte Benim Stilim All Star 2015 birincisi SMS oylaması sonuçları ile belirlenecek.İşte Benim Stilim All Star'ı kazanan kişi 150 bin liralık büyük para ödülünü kazanacak.

İşte Benim Stilim'in final haftasında jüriden aldıkları oylara bakıldığında ilk sırada Gülşah Yılmaz yer alıyor. Final haftasını birinci bitiren kişi gala gecesinde 10 bin lira para ödülü alacak.

İşte Benim Stilim final haftası puan sıralamasında Gülşah Yılmaz'ı Ayşegül Doğan takip ediyor. Son sırada ise Nihal Candan yer alıyor.

İŞTE BENİM STİLİM AYŞENUR BALCI KRİZİ

İşte Benim Stilim finali için geri sayım başlarken son güne Ayşenur Balcı 'nın yalanı damga vurdu. Ayşenur Balcı'nın arkadaşlarına ayakkabılarıyla ilgili söylediği yalan podyumda ortaya çıkınca olanlar oldu. İşte Benim Stilim yarışmacılarının kendisine tepki göstermesi üzerine 'Sizi önemsemediğim için öyle söyledim. Siz benim rakibimsiniz söylemek istememem çok normal' gibi cümlelerle kendisini korumaya çalışan Ayşenur Balcı'ya en sert tepki jüriden geldi.

NUR YERLİTAŞ NEDEN AYRILDI?

İşte Benim Stilim All Star gala gecesi aynı zamanda Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun veda gecesi olacak. İşte Benim Stilim ünlüler bölümü için istediği parayı alamayan Nur Yerlitaş yarışmadan ayrıldı. Nur Yerlitaş'ın yerine Neslihan Yargıcı oturacak. Kemal Doğulu ise Nur Yerlitaş'ın yerini doldurmak isteyen prodüktörlerin tercihi ile gönderildi. Onun yerine de Hakan Akkaya gelecek.

İŞTE BENİM STİLİM ÜNLÜLER KADROSU

İşte Benim Stilim All Star finalinin ardından bu kez 'ünlüler' bölümü başlayacak. İşte Benim Stilim ünlüler yarışmasının kadrosu ise tam bir hayal kırıklığı oldu.

Ocak ayında TV8 ekranlarında başlayacak olan İşte Benim Stilim Ünlüler'in kadrosunda şu isimler yer alıyor; Aslı Zen, Berna Öztürk, Yeşim Erçetin, Simge Tertemiz, Elif Ece Uzun, İnci Pars, Esra Balamir, Pelin Suade, Esra Sönmezer, Yasemin Öztürk, Nil Karataş, Tuğçe Özbudak, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Neslihan Önder, Şarkıcı Hatice