BIST 9.931
DOLAR 32,47
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99
HABER /  POLİTİKA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan, dikkat çeken 'Berat Albayrak' paylaşımı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, istifa eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'la ilgili paylaşım yaptı. Soylu "Dostum sayın Berat Albayrak'a ülkem, milletim ve geleceğimize yönelik çabası, gayreti ve samimiyeti için şükranlarımı sunuyorum" açıklaması yaptı.

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa eden ve istifası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından "Görevden af talebi kabul edilmiştir" denilen Berat Albayrak'la ilgili Twitter'dan dikkat çeken paylaşımda bulundu.

"Arkadaşım, dostum..."

Bakan Soylu mesajında, şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde beş yıl boyunca aynı kabinede güçlü ve Büyük Türkiye için kritik bir dönemde birlikte çalıştığımız arkadaşım, dostum sayın Berat Albayrak'a ülkem Milletim ve geleceğimize yönelik çabası, gayreti ve samimiyeti için şükranlarımı sunuyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifasını kabul etti. İstifa, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan paylaşılan "Görevden af talebi kabul edilmiştir" ifadesiyle onaylandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Berat Albayrak'ın istifası kabul edilince sosyal medyada paylaşım rekoru kırıldı
Foto Galeri Berat Albayrak'ın istifası kabul edilince sosyal medyada paylaşım rekoru kırıldı Galeriye Gözat