BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.400,35
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses'ten Togg'a inanmayan Kemal Kılıçdaroğlu'na sürpriz çıkış

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, "Hani TOGG diye bir araba yoktu, imal edilmiyordu? Al işte, bal gibi de var. Bunun yalanı dolanı nerede?" ifadelerini kullandı. Tatlıses'in bu sözleri geçtiğimiz aylarda Togg'la ilgili "Otomobil üretiyoruz dediler. Nerede?" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik oldu.

Abone ol

İbrahim Tatlıses, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'u eleştiren Kılıçdaroğlu'na sürpriz bir çıkış yaptı. Tatlıses isim vermese de sözlerinin Kılıçdaroğlu'na yönelik olduğu herkes tarafından anlaşıldı. 

Tatlıses, ""Hani TOGG diye bir araba yoktu, imal edilmiyordu? Al işte, bal gibi de var. Hatta ben bile bir TOGG'a yazılmıştım. Bunun yalanı dolanı nerede? Al işte sayın başkan ve eşi hanımefendi binmiş turluyorlar. Hani yoktu, hani uyduruktu? Al sana TOGG kazasız belasız" dedi.

Kılıçdaroğlu, Togg'un üretilmediğini ima etmişti

Kılıçdaroğlu, daha önce Togg ile ilgili yaptığı açıklamada, "Otomobil üreteceğiz diyorlar. Nerede kaldı bu? Hani oturdular, büyük gösteriler yaptılar, iş adamları bir araya geldi. Bakanlar, başbakanlar, cumhurbaşkanları bir araya geldi. Otomobil üretiyoruz dediler. Nerede? Milleti kandırmak için, Türkiye otomobil üretir. Otomobil üretmek artık sıradan bir olay. Mesele nedir? Ürettiğin otomobili kime satacaksın?" demişti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İlham Aliyev yerli otomobil Togg'u teslim aldı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gardaşım Aliyev' paylaşımı
Foto Galeri İlham Aliyev yerli otomobil Togg'u teslim aldı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gardaşım Aliyev' paylaşımı Galeriye Gözat