BIST 9.872
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.456,75
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın testleri negatif çıktı

Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Galatasaray'ın yardımcı antrenörleri Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın testleri negatif çıktı.

Abone ol

Galatasaray, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve eşinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından teknik direktör Fatih Terim'den gelen haber ile sallandı. Fatih Terim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugün yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Terim'in 3 yardımcısının da testi negatif çıktı
Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Hasan Şaş ve Ümit Davala'ya da test yapıldı. DHA'nın haberine göre iki ismin testleri negatif çıktı. Davala ve Şaş'ın ardından Terim'in bir diğer yardımcısı Levent Şahin'in korona virüs testi negatif çıktı.

İki isimden açıklama geldi
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla corona virüs testinin pozitif çıktığını duyururken yardımcısı Ümit Davala'dan ve Hasan Şaş'tan da açıklama geldi. Davala, Instagram hesabından bir paylaşım yaptı ve kendine yapılan corona virüs testinin pozitif çıktığı yönündeki haberleri yalanladı.

Davala: Haberler gerçeği yansıtmıyor
Davala, 'negatif' etiketiyle yaptığı açıklamasında, ''Bir TV kanalında paylaşılan ve sosyal medyada yayılan, Corona Virüs testimin pozitif çıktığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını paylaşmak isterim. Lütfen bu hassas durum ile ilgili daha dikkatli davranılmasını rica ediyorum'' dedi.

Şaş: Gayet iyiyim
Hasan Şaş ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, ''Ben gayet iyiyim testlerim normal yeni başarılarda görüşmek üzere'' dedi.