BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.306,52
HABER /  SPOR

Hamza Hamzaoğlu konuştu: Artık hangi pozisyon penaltı bilemiyoruz

Süper Lig'in 25 haftasının kapanış mücadelesinde Antalyaspor-Gençlerbirliği mücadelesi 1-1 sonuçlandı. Maç sonrası Gençlerbirliği direktörü Hamza Hamzaoğlu konuştu.

Abone ol

Süper Lig’in 25. haftasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Pozisyonlar yakaladık fakat değerlendiremedik” dedi.

Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamasındaki başlıklar şöyle:

 İyi oynadığımız, iyi mücadele ettiğimiz bir maçtan galibiyetle ayrılacakken maalesef yine duran toptan kötü bir gol yedik. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

"Pozisyonlar yakaladık fakat değerlendiremedik"

Tecrübeli direktör, Oyuncularımın Ortaya koydukları mücadele, oyun anlayışı ve fedakarlıklarından dolayı. İyi bir takıma karşı oynadık. İyi bir hücum hattı olan bir Antalyaspor vardı karşımızda. Onlara fazla fırsat verdiğimizi düşünmüyorum, iyi kapattık savunmada. Hücumda da fırsatlar yakalamak çalıştık, golü de bulduk, Sio güzel bir gol attı. Yine oyunu elimizde tutmayı sürdürdük. Pozisyonlar da yakaladık fakat değerlendiremedik.

"Son dakika penaltı pozisyonumuz var"

Daha sonra da duran toptan gol yedik. Anlayamadığım bir şey var. Son dakikalarda bir penaltı pozisyonumuz var. Yanılmıyorsam geçen hafta aynı şey Beşiktaş maçında oldu. Hakemlerin bir standardının olmadığından muzdaribim.

"Hani pozisyon penaltı, hangisi değil bilemiyoruz"

Biz de bilemiyoruz artık hangi pozisyon penaltı, hangisi değil. Bunun kararı hakemler neye göre veriyorlar anlamış değiliz. Aşağı yukarı geçen haftayla birebir aynı pozisyon. O topun kaleye doğru gidip gol olmayacağını söyleyebilir miyiz? Eller kapalı olması lazım. Bir maç penaltı verip bir maç vermediğiniz zaman sıkıntı oluyor. Denizlispor maçına en iyi şekilde hazırlanıp oradan puan ya da puanlar alıp dönmeyi amaçlayacağız.