BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,34
HABER /  GÜNCEL

Haluk Levent'ten Emine Bulut'un kızına destek

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Kırıkkale'de annesi Emine Bulut'un babası tarafından boğazından bıçaklanmasına tanık olan 10 yaşındaki F.B.B. ile telefonla görüntülü konuşarak destek oldu. Levent, ""B.'nin artık yüzü gülüyor, o bizim kızımız" dedi.

Abone ol

Haluk Levent'ten Emine Bulut'un kızına destekÜnlü sanatçı Haluk Levent, F.B.B. ile telefonda görüntülü konuşarak, destek oldu. Levent, kendisi ile konuşurken yüzü gülen F.B.B.'nin fotoğrafını Twitter hesabından paylaşarak, ilk günden itibaren Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile ailenin yanında olduklarını bildirdi.

"Davanın sıkı takipçisi olacağız"

Levent, "Az önce Emine Bulut'un babası ve kardeşleri, Anadolu Halk ve Barış Platformu avukatlarına vekaletname verdiler. Davanın sıkı takipçisi olacağız. Ayrıca B'nin artık yüzü gülüyor. O bizim kızımız. B.'nin fotoğrafını koymakta tereddüt ettim önce. Ama baktım ki her tarafta her yerde onun görüntüleri var ve hep ağlayan hepimizi kahreden görüntüleri. Bu sebeple aileden izin alarak yayınladım. Ben ona 'yakında yanına gelip şarkı söyleyeceğim' deyince gülümsedi. Hep gülsün!" ifadelerini kullandı.




 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Kocası tarafından hastanede saldırıya uğramıştı! İşte duygusal anlar bebeğini kucağına aldı
Foto Galeri Kocası tarafından hastanede saldırıya uğramıştı! İşte duygusal anlar bebeğini kucağına aldı Galeriye Gözat