BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,67
ALTIN 2.392,04

Haberler

GÜNCEL  Erzurum ve çevresinde 4 gün boyunca sürecek! Meteoroloji'den yapılan uyarılara göre, Erzurum ve çevresinde 4 gün boyunca gök gürültülü ve sağanak yağışlı hava bekleniyor. Erzurum Valiliği, konuyla ilgili vatandaşları dikkatli olunması için uyardı.
Yerel Karaman'da feci olay! Dördüncü kattaki evin balkonundan düştü Karaman'da balkondan düşen 60 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.
GÜNCEL Özgür Özel Taksim'e yürümekten vazgeçti Sevilay Yılman kararın arkasındaki ismi açıkladı 1 Mayıs için Taksim'e yürümek amacıyla Saraçhane'ye gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuşma yapıp alandan ayrıldı. Sevilay Yılman, İmamoğlu'nun, Özgür Özel’i ve tüm CHP'lileri de yürüyüşten vazgeçirdiğini iddia etti.
GÜNCEL Saraçhane'de göstericiler polise taş ve bayrak sopasıyla saldırdı CHP, DEM Parti ve DİSK'in de aralarında bulunduğu bazı siyasi partiler ve sendika üyeleri Taksim Meydanı'na yürümek üzere Saraçhane'de toplandı. Taksim'e yürümek isteyen gruba izin verilmemesi üzerine göstericiler polise taş ve bayrak sopalarıyla...
GÜNCEL Araç sahipleri aman dikkat! Trafik sigortasında yeni dönem resmen başladı Asgari ücrete göre belirlenen ve milyonlarca araç sahibini ilgilendiren hasar maliyet endeksi uygulaması 1 Mayıs itibarıyla başladı. Buna göre, azami yüzde 3 artışla kesilecek.
GÜNCEL Bakan Vedat Işıkhan'dan Taksim açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Taksim Meydanı'nın işçi ve emekçilerin 1 Mayıs kutlamalarına kapatılmasına ilişkin, "Taksim Meydanı, kitlesel eylemlere, art niyetli marjinal gruplara açık değil" dedi.
DÜNYA ABD'de İsrail protestosuna katıldığı için darp edilen tarih profesöründen açıklama Missouri eyaletinin St. Louis kentindeki Washington Üniversitesinde 27 Nisan'daki üniversite protestolarına katılan tarih profesörü Steve Tamari'nin, polisin kendisine uyguladığı şiddetin ardından hastanede olduğu ifade edildi.
GÜNCEL Nişantaşı Koru’nun hemen teslim özel daireleri satışa sunuldu DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin ‘sağlıklı ev’ konseptini lüksün merkezi Nişantaşı ile buluşturan Nişantaşı Koru’da adeta lüks teknelerin konfor ve estetiğinde bir yaşam dizaynına sahip ve sınırlı sayıdaki hemen teslim “özel daireler” satışa...
POLİTİKA İYİ Parti'de devir teslim töreni! Müsavat Dervişoğlu, görevi Meral Akşener'den devraldı İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda en çok oyu alarak genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'den görevi devraldı.
EKONOMİ  İstanbul'un enflasyon verisi belli oldu Türkiye'nin en büyük kenti ve ekonomik faaliyetlerin en yoğun olduğu ile olan İstanbul'un enflasyonu belli oldu. İstanbul'da nisan ayında perakende fiyatlar, aylık yüzde 4,89; yıllık bazda ise yüzde 78,81 oranında arttı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Erdoğan paylaşımında "Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum." dedi.
GÜNCEL Blinken Tel Aviv'de: Protestoculara rehineler için söz verdi ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'la görüşmek için Tel Aviv'e gitti. Blinken, Tel Aviv'deki protestoculara "tüm rehineler evlerine dönene kadar ABD'nin dinlenmeyeceğini" söyledi.
GÜNCEL Kurtulmuş'tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. "Ailesinin, ülkesinin refahı ve huzuru için, daha insanca yaşanan bir dünya kurabilmek için, hayatın her alanında, aklıyla, emeğiyle, bilgisiyle çaba gösteren tüm işçi...
Kültür ve Sanat Yazar Paul Auster hayatını kaybetti Erdoğan ile tartışmıştı New York Üçlemesi ile öne çıkan Yahudi asıllı yazar Paul Auster, 77 yaşında hayatını kaybetti. Auster 2012'da dönemin Başbakanı Erdoğan ile olan polemiğiyle gündeme gelmişti.
GÜNCEL Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruplara müdahale edildi  İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla çeşitli noktalardan Taksim'e çıkmak isteyen gruplara müdahale eden polis, bazı kişileri gözaltına aldı.
EKONOMİ Bakan Mehmet Şimşek açıkladı! Girişimcilere finansman desteği sağlanması için yeni bir üst fon geliyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'de stratejik sektörler ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren şirketlere yatırım yapacak girişim sermayesi fonlarına kaynak aktarılması için üst fon kurulması çalışmalarında nihai aşamaya...
GÜNCEL Erdoğan'dan kongreleri başlatma talimatı! AK Parti'de MYK'nın perde arkası neler yaşandı? AK Parti'de yerel seçim muhasebesi devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında da gündem parti kadrolarındaki değişim hazırlığıydı. Yönetim değişikliğinin kongre sonrası...
GÜNCEL İşçinin ve emeğin bayramı: 1 Mayıs İşçilerin günlük çalışma süresinin düşürülmesi için başlattığı mücadeleden doğan 1 Mayıs, dünyanın dört bir yanında bir asırdan fazladır emek ve işçi bayramı olarak kutlanıyor.
GÜNCEL Taksim için Saraçhane'ye gelen Özgür Özel'den açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane'de konuştu. Polis, grubun Taksim'e doğru yürüyüşüne güvenlik gerekçesiyle izin vermedi. Özel, "Taksim, bugün özgürleşmezse yarın özgürleşir ama...
GÜNCEL Resmi Gazete'de yayımlandı: 44 yeni mahkeme kuruluyor Ankara, İstanbul, Hatay, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Van'da 29'u İdare Mahkemesi ve 15'i Vergi Mahkemesi olmak üzere toplam 44 mahkeme kurulacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.