BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.492,48
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Gökhan Çıra'dan Fatih Terim'e: "Mafya mısın sen?"

Tuzlasporlu futbolcu Gökhan Çıra, 4-0 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından yaptığı Fatih Terim açıklaması ile gündeme oturdu. Gökhan Çıra, Fatih Terim'e 'Mafya mısın' dedi.

Abone ol

Tuzlaspor ile Galatasaray arasında Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'da oynanan maçın ardından iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı. Kavganın başrolünde yer alan Gökhan Çıra, Fatih Terim'in ekibinde yer alan birisinin kendisine saldırdığını iddia etti.

İşte Çıra'nın açıklamaları:

"Bana bunu(kafasındaki yarayı göstererek) yapan Fatih Terim'in ekibinden birisidir. Kel birisiydi, kafası da yarılmıştı, çıkışta görebilirsiniz. Maç bitmeden 5 dakika kala Muslera yedek kulübesine laf atıyordu. Maç bitti, yenildik, ben içeri gidiyordum üzgün bir şekilde, geldi yanıma küfür falan etmeye başladı, yabancı, bir şeyler demeye başladı. Fatih Terim maçtan önce geldi 'sen Gökhan mısın' diyor. Mafya mısın sen?". Sonra o gitti geldi Fatih Terim'in ekibinden biri kafa attı.

"Az bile yaptım, siz gidin PSG'yi yenin"
Ben Galatasaray altyapısında neler yaşadığımı bildiğim için Galatasaray'a cephe aldım. 2-0 ilk maçı yenmişim, Galatasaray'ı sahasında yenmişim, ağlayayım mı? 'Hadi ya 2-0 Fatih Terim'i yendik' diye ağlayayım mı? Sevineceğim tabii ki, az bile yaptım. Onlar bunu ciddiye alıp bu şekilde kadro çıkarıyorsa ben de diyorum ki siz gidin PSG'yi yenin, bizi rakip almayın, gidin onlara bu şekilde oynayın, Brugge'e karşı bu şekilde oynayın."

Fatih Terim ne dedi?

Fatih Terim ise maç sonu değerlendirmesinde Gökhan Çıra için şunları söyledi:

-Gökhan bizim alt yapıda oynamış. Merak ettim sordum. Geçen hafta ameliyat oldu diye sordum. Geçen hafta fıtık ameliyatı olmuş tebrik ederim çabuk dönmüşsün diyecektim. Maçtan sonra biraz hareketlilik oldu. Oluyor arada içeride dışarıda Galatasaray takımı bir bütündür. Her yerde yakışanı yapar."

NE OLDU?

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Tuzlaspor'u 4-0'lık skorla mağlup etti. Maçın bitiminin ardından iki takım futbolcuları birbirine girdi.
İddiaya göre Muslera, 2-0 biten ilk maçın ardından Türk Telekom Hatırası yazısıyla fotoğraf paylaşan Gökhan Çıra'nın yanına giderek "Ne oldu, ne oldu konuşsana" dedi. Bu söz sonrası iki isim yumruk yumruğa kavga etmeye başladı. İki takım futbolcularının da kavgaya dahil olması sonrası ortalık karıştı. Polisin saha içine girmesinin ardından iki takım futbolcuları ayrı ayrı soyunma odasına gitti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Gökhan Çıra - Fatih Terim 'mafya' kavgası! Eşi Selin Ciğerci'yi de işin içine kattı
Foto Galeri Gökhan Çıra - Fatih Terim 'mafya' kavgası! Eşi Selin Ciğerci'yi de işin içine kattı Galeriye Gözat