BIST 8.737
DOLAR 32,34
EURO 35,16
ALTIN 2.240,78
HABER /  MEDYA

Game Of Thrones 8. sezon 1. bölüm nasıl izlenir nereden izlenir?

Tüm dünyayı kasıp kavuran ve 8. sezonu merakla beklenen dizi Game Of Thrones'un 1. bölümü yayınlandı. Peki Türkiye'de Game Of Thrones son bölüm ne zaman yayınlanacak, Dıgıturk üyesi olmayanlar ne zaman ve nereden diziyi izleyebilecek.?

Abone ol

Game Of Thrones sabırsızlıkla beklenen 8. sezon 1. bölümü ile ekrana geldi. 14 Nisan'da yayınlanan dizinin 1. bölümü Türkiye'de 14 Nisan'ı 15 Nisan'a bağlayan gece saat 04.00'de izlendi. Türkiye'de Game Of Thrones izlemek için Dıgıturk üyesi olmanız gerekiyor. Peki Dıgıtürk üyesi olmayanlar Game Of Thrones'u nasıl nereden izleyebilecek? 

Game of Thrones’un alt yazılı versiyonu, 14 Nisan'ı 15 Nisan'a bağlayan gece 04.00'da ülkemizde canlı izlendi. Peki Game Of Thores yani Taht Oyunları nasıl ve nereden izlenir?

 GAME OF THRONES NASIL İZLENİR? Game of Thrones’un Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. Game Of Thron’un yeni sezonunu izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor. HBO kanalında altı bölümlük bir sezonla final yapacak olan Game of Thrones dizisinin Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. 

Digiturk, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi diziyi ABD ile aynı anda yayına soktu. Amerika'da 14 Nisan'da yayınlanan dizi Türkiye saati ile 14 Nisan'ı 15 Nisan'a bağlayan gece, sabaha karşı 04.00‘te Türkçe altyazılı olarak yayınlandı. Dizinin tekrarı 15 Nisan akşamı olacak.