BIST 8.795
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.237,45
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray'dan 'seyirci' kararı! Yeni Malatyaspor maçında 3-4 bin taraftar olması bekleniyor

Hem sokağa çıkma yasağı var hem de maçlara seyirci yasağı. Ancak Spor Toto Süper Lig'in 42. haftasında sahasında Helenex Yeni Malatyaspor ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray, Türk Telekom Stadı'na taraftar alınmasına karar verdi. Sarı kırmızılı yönetim, ilgili cezayı ödemeye hazırmış...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig 42. hafta mücadelesinde sahasında Helenex Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak olan Galatasaray, final niteliği taşıyan şampiyonluk maçında taraftarlarından yoksun kalmayacak.

Spor Arena'nın haberine göre, Sarı kırmızılı yönetim, camiadan gelen talebin ardından ilgili cezayı ödemeyi göze alarak Türk Telekom Stadı'na taraftar alınmasına karar verdi. Ayrıca taraftar gruplarından seyircilerin de müsabakaya alınacağı öğrenildi.

Galatasaray - Helenex Yeni Malatyaspor müsabakasını yaklaşık 3-4 bin seyircinin tribünden takip etmesi bekleniyor.

Cadde ve sokaklarda kutlama yapılması yasak

İçişleri Bakanlığı, valiliklere şampiyonluk kutlama genelgesi gönderdi. Buna göre, cadde, sokak ve meydanlarda şampiyonluk kutlaması yapılamayacak. Stadyumlarda ise belirlenen sayı kadar izleyici ve görevli olacak. Spor Toto Süper Lig'de son hafta müsabakalarının oynanacağı belirtilen genelgede, gerekli tedbirlerin alınması istendi.

Asayiş ve tam kapanma süreci kurallarına dikkat çekildi. Valiliklerden maçların oynanacağı statlara futbol federasyonunca belirlenen sayı kadar izleyici ve görevli alınması istendi. Şampiyonluk kutlamalarında kalabalıkların cadde, sokak ve meydanlarda toplanmasına izin verilmeyecek.

Kritik maç Cüneyt Çakır'ın

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Tarık Ongun ile Mustafa Emre Eyisoy üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç.

Saat 20.30'dan itibaren beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak müsabakayı Spor Arena Canlı Anlatım servisi farkıyla anbean takip edebilirsiniz.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Şampiyon bugün belli oluyor! Beşiktaş mı yoksa Galatasaray mı işte şampiyonluk ihtimalleri
Foto Galeri Şampiyon bugün belli oluyor! Beşiktaş mı yoksa Galatasaray mı işte şampiyonluk ihtimalleri Galeriye Gözat