BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Galatasaray Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Lider Galatasaray 29.hafta mücadelesinde sahasında ligin flaş ekiplerindne Kayserispor'u konuk ediyor. Geçtiğimiz haftayı bay geçen sarı-kırmızılılar kritik mücadeleden 3 puan alarak şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyor. Son iki maçını üst üste kaybeden rakip Kayserispor ise zorlu deplasmanda kazanarak galibiyet hasretini dindirmenin peşinde. Maça saatler kala futbol severler Galatasaray Kayserispor maçı saat kaçta,hangi kanalda? sorusunu yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

Abone ol

Süper Lig'in 29.haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, sahasında Kayserispor'u konuk ediyor. Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Okan Buruk ve öğrencilerinin tek hedefi mutlak galibiyet olacak. Kayserispor ise zorlu deplasmanda puan veya puanlar arayacak. Maça saatler kala futbolseverler Galatasaray Kayserispor maçı saat kaçta,hangi kanalda? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki Galatasaray Kayserispor maçı saat kaçta,hangi kanalda? İşte Galatasaray Kayserispor maçı canlı yayın bilgileri ve tüm detaylar haberimizde...

Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 26 maçta 20 galibiyet ile üçer beraberlik ve yenilgi yaşadı. Topladığı 63 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı ekip, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bulunuyor.

Yukatel Kayserispor da Süper Lig'de oynadığı 27 maçın 14'ünü kazanırken, 2'sinde berabere kaldı, 11'inde ise mağlup oldu. 44 puanı bulunan Kayseri temsilcisi, averajla 7. sırada yer alıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kayseri'de oynanan maçı, Kayserispor 2-1 kazanmıştı.

Galatasaray Kayserispor maçı saat kaçta,hangi kanalda?

Nef Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray Kayserispor maçı 14 Nisan Cuma günü saat 20.30'da başlayacak. Nefes kesen mücadele beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

Sahasındaki son 9 lig maçını kazandı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sahasında oynadığı son 9 maçtan galibiyetle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takım, bu maçlarda Beşiktaş, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Atakaş Hatayspor, Fraport TAV Antalyaspor, HangiKredi Ümraniyespor, Trabzonspor, Kasımpaşa ve Adana Demirspor'u mağlup etti.

Galatasaray, ayrıca sahasındaki son 12 maçta yenilgi yaşamadı.

Beş futbolcu sarı kart ceza sınırında

Galatasaray'da Yukatel Kayserispor maçı öncesinde 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-kırmızılı futbolcular Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey ve Sergio Oliveira, yarın sarı kart görmeleri durumunda 30. haftadaki Corendon Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Abdülkerim Bardakcı'nın durumu ise bugün yapılacak antrenmandan sonra netlik kazanacak.

54. randevu

Galatasaray ile Yukatel Kayserispor, Süper Lig'de 54. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibinin, Kayserili renktaşına karşı galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor.

Geride kalan 53 müsabakada Galatasaray 32, Kayserispor 5 galibiyet aldı, 16 maç da berabere sonuçlandı.

Rekabette Galatasaray'ın toplam 114 golüne, Kayserispor 44 golle yanıt verebildi.

İstanbul'daki maçlar

İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibi, Kayserili renktaşıyla evinde yaptığı 26 lig maçının 20'sini kazandı, 4 kez berabere kaldı, 2 defa da sahadan puansız ayrıldı.

İstanbul'daki maçlarda Galatasaray 73 gol atıp, kalesinde 19 gol gördü.

En farklı skorlu galibiyetler

Galatasaray, Kayserispor karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini 2015-2016 sezonunda İstanbul'da 6-0'lık sonuçla aldı.

Kayserispor ise Galatasaray karşısında ligdeki en farklı galibiyetini, 2021-2022 sezonunda Kayseri'de oynanan maçta 3-0'lık skorla elde etti.

Öte yandan iki takım arasında en gollü lig maçı 1985-1986 sezonunda oynandı. İstanbul'daki maçı 5-2 Galatasaray kazandı. Toplam 7 gol, rekabetteki 52 maç içinde en gollüsü olarak kayıtlara geçti.