BIST 10.001
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.429,34
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Fırat Üniversitesi temizlik malzemesi dağıttı

Fırat Üniversitesi'nden Elazığlı öğrencileri parlatacak kampanya. Çeşitli temizlik firmalarıyla işbirliği içinde öğrencilere kişisel bakım malzemesi dağıtıldı.

Abone ol

Üniversiteler bulundukları kente katkı yapıyor. Sadece esnafın yüzünü güldürmüyor, aynı zamanda bulundukları kentin sorunlarına da çözüm üretiyor, ihtiyaçların giderilmesine katkı sunuyor. İşte bunun örneklerinden biri Fırat Üniversitesi'nde yaşandı.

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Odak ve Final Gıda Turizm Temizlik Üretim ve Pazarlama Ltd. Şti, Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. firmalarıyla işbirliğine gitti.

"Temiz Öğrenci, Temiz Okul, Parlak Gelecekler" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Elazığ'da bulunan bazı okul ve öğrencilere 9 bin 300 adet temizlik ve kişisel bakım ürünü dağıtıldı.

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Fakülte Koordinatörü Doç. Dr. Erdal Canpolat ve projeye katılan Fen Bilgisi Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinden oluşan 34 kişilik bir öğrenci grubu, Elazığ'da bulunan Şehit Öğretmen Rüstem Şen, Yakup Şevki Paşa, Mehmet ve İfakat Gülaçtı, Yazıkonak, Şeker, Yurtbaşı ve Balakgazi İlköğretim Okullarında eğitim gören öğrencilere içerisinde; şampuan, saç kremi, sabun, diş macunu bulunan kişisel bakım ürünlerini dağıtırken, okullara da temizlik malzemesi yardımında bulundular. Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Fakülte Koordinatörü Doç. Dr. Erdal Canpolat, proje kapsamında yaklaşık 9 bin 300 adet ürünün dağıtımının gerçekleştirildiğini belirterek, ileriki günlerde de 6 ilköğretim okuluna daha temizlik ürünü malzemelerini dağıtılacağını söyledi.

Doç. Dr. Canpolat, "Öğrencilerin yüzündeki tebessümde emeği geçen, başta Unilever Promosyon ve Halkla İlişkiler Bölümü yetkilisi Afet Bozdoğan'ın şahsında Unilever olmak üzere Unilever Elazığ Distribütörü Odak Pazarlama yetkilileri Haluk Sertkaya ile Aytunç Sunguroğlu ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl'e teşekkür ediyoruz" dedi.