BIST 10.004
DOLAR 32,34
EURO 34,75
ALTIN 2.431,13
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Sakarya'da CHP'ye yeni katılımlar

Seçim öncesi partiler güç topluyor. Sakarya CHP İl teşkilatına SHP'den ve emekli olan memurlardan çok sayıda katılım oldu.

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığında düzenlenen törenle Sosyal Demokrat Halk Partisi, gibi çeşitli partilerin yanı sıra görevlerini tamamlayıp emekli olan memurlar yeni rozetlerini takarak Cumhuriyet Halk Partisine katıldı.

Rozet takma töreninde konuşan CHP İl Başkanı Vahit Serbes, partilerine toplumun her kesiminden büyük ilgi olduğunu ifade ederek  "Partimize bireysel katılımlar devam ediyor. Bu gibi toplu katılımlar her geçen gün artıyor. Hem yöremiz, hem de ülkemiz için Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyaç var. Geçtiğimiz günler de İl Kongremizi yaptık. CHP Sakarya tarihinde ilk defa bu kadar kalabalık, heyecanlı ve düzeyli bir kongreye sahne oldu. Partimiz Sakarya da gün geçtikçe güçleniyor.

Sakarya’yı Ankara da en iyi şekilde temsil edecek parti Cumhuriyet Halk Partisidir" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere CHP İl Başkanı Vahit Serbes tarafından rozetleri takıldı.