BIST 9.975
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.437,34
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bartın'da iş için kura çekildi

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde 6 ay süre ile çalıştırılmak üzere alınacak işçiler için kur'a çekilişi yapıldı.

Abone ol

Türkiye İş Kurumu'nun "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde 6 ay süre ile çalıştırılmak üzere alınacak işçiler için kur'a çekilişi yapıldı.

18 işçinin kur'a ile belirleneceği iş için 252 kişi müracaatta bulundu. Bartın Belediye Sosyal Tesisleri'nde noter huzurunda yapılan kura törenine Belediye Başkanı Cemal Akın, Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, İş Kur Bartın İl Müdür Vekili Muhsin Bayrak ve iş için başvuran adaylar katıldı. Bartın 2. Noter Vekili Sevil Özdağ gözetiminde gerçekleştirilen kur'a da Sezgin Sarıkaya, Nuri Karataş, Nafi Ozan, Fikret Akyüz, Tuncay Çatık, Cansu Afşar, Aydın Erdem, Ahmet Yılmaz, Mehmet Ali Toygar, Hasan Dikdere, Şaban Camcı, Sedat Kalın, İbrahim Demir, Sercan Bayar, Yusuf Tepe, Ertan Yıldırım, Vedat Gezer, Cahit Güneş işe girmeye hak kazandı.

Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, kazanan adaylara hayırlı olmasını diledi. İşçiler 15 Nisan'dan itibaren göreve başlayacak.