BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.439,59

Fikret Orman kimdir eşi ve çocukları var mı?

Fikret Orman, 1967 yılında İstanbul'da doğdu. 7,5 yıl Beşiktaş Kulübü başkanlık görevini üstlendi. Fikret Orman'ın Sedef Orman'dan (Zaim) iki kız çocuğu bulunmaktadır.

Uzun bir dönem Beşiktaş başkanlığı yapan Fikret Orman, 1967 yılında İstanbul'da doğdu. Orta öğrenimini Işık Lisesi'nde, yüksek öğrenimini Yıldız Üniversitesi ve ABD Florida Üniversitesi'nde tamamladı.

Orsan Yedek Parça San. ve Knorr-Orsan Ticari Araç Sis. Ltd. şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak faaliyet gösteren Orman, 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir. İnşaat mühendisi olan Fikret Orman, otomotiv yan sanayisinde hatırı sayılır bir yeri olan Kadir Orman'ın oğlu. Kendi deyimiyle iş hayatında babasıyla anlaşamadığı için inşaatı kendisine iş edinmiş. Orman 2002 yılından beri inşaat ve turizm ile uğraşıyor.

Baba Kadir Orman'ın 200 kişinin çalıştığı Çorlu'daki fabrikası otobüs ve kamyonlara fren sistemleri üretiyor. Kadir Orman yönetimden ayrıldığı için de bu fabrikayı da fiilen Fikret Orman yönetiyor. Esin Yapı ve Orsan'ın ortağı Orman'ı işadamı kimliğinden ziyade Beşiktaş'ta başkanlık yaptığı için kulüpteki etkinliğiyle tanıyor herkes.

Serdar Bilgili'nin yönetiminde yer aldı
Fikret Orman, 2000 yılında Serdar Bilgili başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde yer aldı. Orman, 2004 yılında Serdar Bilgili'nin başkanlıktan istifa etmesiyle başkanlığa adaylığını koydu. Olağanüstü genel kurulda oy sayımı sırasında özellikle Yıldırım Demirören ve Fikret Orman arasında büyük bir çekişme yaşandı. İlk sandıklarda bir Demirören, bir Fikret Orman seçimi önde götürürken, son sandıklara gelindiğinde fark 162'ye çıktı ve Demirören, siyah-beyazlı kulübün 32. başkanı oldu.

7,5 yıllık dönem sona erdi
Fikret Orman, 25 Mart'ta yapılan Beşiktaş Olağanüstü Genel Kurulu'unda, 11 bin 611 kongre üyesinden 4 bin 623'ünün katıldığı kongrede 4 bin 27'sinin oyunu alarak, siyah beyazlı camianın 33'üncü başkanı oldu. Fikret Orman, 2019 yılının Eylül ayında istifa ettiğini açıkladı.

Fikret Orman 2012 yılında Bodrum'da bir teknede genç bir kızla yakalanmıştı. Aldatma fotoğraflarını gören eşi Sedef Zaim Orman kocasını affetmemiş ve soluğu mahkemede almıştı. Çift, 2012 yılının Eylül ayında boşandı.


Aşk hayatı çok hızlı

Sedef Orman'dan boşandıktan sonra Fikret Orman'ın adı birçok güzelle anıldı. Fikret Orman, Azeri asıllı Ukraynalı manken Ulviyya Alex ile görüntülenmişti. Fikret Orman, Türkiye'nin isim yapmış başarılı avukatlarından biri olan Aylin Surkultay'ın yeni bir aşka yelken açmıştı. Orman, Özlem Kaymaz'la kıs bir süre birlikte aşk yaşadı. Fikret Orman, son olarak ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun ile birlikte.

Fikret Orman'ın eski eşi Sedef Zaim'den Aslıgül Orman ve Nazlı Orman adında iki kız çocuğu bulunmakta.