BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,66
ALTIN 2.412,42
HABER /  SPOR

Fenerbahçede şanssız gece

Anelka, bugün kendisini denemek için çıktığı çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldI.

Abone ol

ANKARAGÜCÜ ile önümüzdeki cumartesi günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 2 talihsizlik birden yaşadı.
Hafta boyunca antrenmanlara çıkamayan ve dün de kontrol amaçlı MR çektiren Anelka, bugün kendisini denemek için çıktığı çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Fransız futbolcu, sadece 15 dakika çalışmada yer alırken sakatlığının nüksettiği belirtildi. Yıldız oyuncunun yarın Ankara'ya gidecek olan takımda yer almayacağı, çalışmalara ise hafta başında başlayabileceği açıklandı.
Bu gelişme teknik heyeti sıkıntıya sokarken, Aurelio'nun ise da çift kale maç sırasında sol dizine aldığı darbe sonucu çalışmayı tamamlayamaması Teknik direktör Daum'u endişelendirdi. Kulüp doktoru Ethem Kavukçu, Aurelo’nun MR'ının çekildiğini ve durumunun yarın belli olacağını söyledi.
Bu gelişme üzerine Daum’un Konyaspor maçının 2'inci yarısındaki Rüştü-Önder-Luciano-Servet-Ümit-Appiah-Aurelio-Deniz- Tuncay-Alex-Nobre dizilişi ile Ankaragücü karşısına çıkacağı öğrenilirken, Aurelıo'dan kötü bir haber gelmesi halinde, orta alanda Selçuk görev yapacak.
Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenman ile Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve öğleden sonra deplasman için Ankara'ya gidecek.