BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Fenerbahçe, Kim-Min Jae'nin Napoli'ye transferini KAP'a bildirdi

Fenerbahçe, Kim-Min Jae'nin transferi için Napoli ile anlaşma sağlandığını KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Kim Min-Jae'nin İtalyan Kulübü Napoli'ye, 18.050.000 Avro bedelle transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır." denildi.

Abone ol

Fenerbahçe taraftarının sevgilisi, başarılı savunmacı Kim Min Jae'nin İstanbul macerası yalnızca bir sezon sürdü. Fenerbahçe, Kim Min Jae'nin Napoli'ye transferine ilişkin KAP bildirisi yayımladı.

Kulüp açıklamasında, "Futbol Takımımızın oyuncularından Min-Jae Kim’in transferi için Napoli Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden kamuoyuna yapılan ikinci bilgilendirmede "Profesyonel futbolcumuz Kim Min-Jae'nin İtalyan Kulübü Napoli'ye, 18.050.000 Avro bedelle transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır." denildi.

Fenerbahçe'den 'Teşekkür' paylaşımı

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'ye 3 milyon euro bonservis bedeli ödenerek kazandırdığı Min Jae, sağlık kontrollerinden geçmek üzere İtalya'ya gitmişti.

Veda konuşması: Bu kulüp için her şeyi verdim
Kim-Min-Jae, Fenerbahçe günlerini anlattığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Güney Koreli oyuncu, “Ani ayrılışımı size bildirdiğim için üzgünüm. Burada birçok tecrübe edindim. Taraftarlardan büyük bir sevgi ve tezahürat aldım. Bu kulüp için her şeyimi verdim. Bütün bunları geride bırakmak zorunda olduğum için üzgünüm.” dedi.

"Seni seviyorum Fenerbahçe"
Sözlerine Fenerbahçe’ye sevgisinden bahsederek devam eden Min Jae, “Fenerbahçe benim için bir basamak değil, futbol yolculuğumun önemli bir parçası. Fenerbahçe benim ailem ve seni kalbimin derinliklerinde hatırlayacağım. Aynı amaç için mücadele eden ekip arkadaşlarıma ve ekibime de teşekkür ediyorum. Seni seviyorum Fenerbahçe." ifadelerini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
50 kuruşla gittiği mesafe şaşırttı Yozgatlı kardeşler bin 500 liraya mal etti
Foto Galeri 50 kuruşla gittiği mesafe şaşırttı Yozgatlı kardeşler bin 500 liraya mal etti Galeriye Gözat