BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,70
ALTIN 2.446,19
HABER /  SPOR

Fener Carlosu bitirdi

Real Madrid'in Roberto Carlos'a alternatif futbolcu bakması yönetimi harekete geçirdi.

Abone ol

F.Bahçe'nin, hem R.Carlos ve Oliveira ile hem de kulüpleriyle anlaşma sağladığı öğrenildi. Sambacılar"ın gelişi için gün sayılıyor

Madrid sol bek alıyor...
Her sezon yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe, 100. yıla bir hayli sönük girmişti. Marcio Nobre ile ilişkisini kesip sadece Tümer Metin ve Uğur Boral"ı kadroya katan Sarı-Lacivertli yönetim, 3-1"lik Dinamo Kiev yenilgisi sonrasında harekete geçti. Aziz Yıldırım ve kurmaylarının hedefindeki ilk isim, aylardır peşinden koşulan Roberto Carlos"tu. Capello"nun bırakmaya yanaşmadığı Brezilyalı yıldızın önü, Real Madrid"in Reyes"ten sonra bir de sol bekle anlaşmak üzere olması nedeniyle açıldı. Bu gelişmeyi dikkatle takip eden idareciler, hemen devreye girip mutlu sona ulaştı.

Lugano"nun takım arkadaşı
Geldiği günden bu yana olduğu gibi, Kiev"de de takıma sıfır katkı yapan Nicolas Anelka"nın yerine de tribünleri coşturacak bir santrfor bulundu: Ricardo Oliviera... 18 ya da 19 Ağustos"ta İstanbul"a gelecek olan Diego Lugano ile birlikte Sao Paolo"da forma giyen Sambacı, Sarı-Lacivertliler"le her konuda prensip anlaşmasına vardı. Dünya Kupası"nda Brezilya Milli Takımı formasını giymesine engel olan diz bağlarındaki sakatlığı tamamen geçen golcü futbolcu için Real Betis"le de el sıkışıldığı öğrenildi. Fenerbahçe"nin kısa süre içinde iki süperstarı da İstanbul"a getirmesi bekleniyor.

Kaynak: www.fanatik.com.tr