BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.499,99
HABER /  GÜNCEL

Sevgili borcu babayı katil etti

Kızının sevgilisinin borcu nedeniyle eve haciz gelince baba çılgına döndü.

Abone ol

Erkek arkadaşının birlikte seyahate çıkmak için kiraladığı aracın çalınması üzerine evine haciz getiren 20 yaşındaki Yeliz Ç."yi babası bıçaklayarak öldürdü. Çılgın baba Hüseyin Ç. "Namusumu temizledim" diye bağırdıktan sonra kayıplara karıştı.

ANKARA"da Yeliz Ç, erkek arkadaşı Bülent K. ile birlikte seyahate çıkmak için araç kiraladı. Ancak araç çalınınca gençlerin başı derde girdi. Oto kiralama şirketi, aracın bulunamaması üzerine Yeliz Ç."nin babasının evine haciz kararı çıkardı.

Evine haciz gelmesi üzerine adeta çılgına dönen 46 yaşındaki baba Hüseyin Ç., kızı Yeliz Ç."yi arayarak eve gelmesini istedi. Ancak babasının kendisini dövmesinden korkan Yeliz Ç, gitmedi. Bunun üzerine baba, kızıyla, yanında kaldığı arkadaşı Mihriban Y."nin evinde görüştü. Baba ile kız arasında, haciz olayı ve erkek arkadaş yüzünden tartışma yaşandı.

Hüseyin Ç, kızına, "Neden araç kiralayıp çaldırdınız? Ben senin, erkek arkadaşınla yaptığın borçlarını mı ödeyeceğim" diye bağırdı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hüseyin Ç., yanında getirdiği bıçağı kızının göğsüne sapladı. Yeliz Y., kanlar içinde yere yığılırken, baba Hüseyin Ç., "Artık namusumu temizledim" diye bağırarak evden kaçtı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kız hayatını kaybetti.

Soruşturmayı yürüten Cinayet Bürosu ekipleri, genç kızın sevgilisi Bülent K. ile geçmişte de araç kiraladıklarını ve kaza olayına karıştıklarını belirledi. Polis, kızını öldürdükten sonra kayıplara karışan baba Hüseyin Ç"yi arıyor.

Haber: Arda Akın
Kaynak: