BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,03
ALTIN 2.509,81
HABER /  SPOR

Anelka Zicoyu bıktırdı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Anelka konusunda sonunda pes etti.

Abone ol

Brezilyalı hoca her fırsatta arka çıktığı Anelka için yönetime verdiği raporda, "Satılmayı beklediği için kafası sahada değil. Bu işe çözüm bulunmalı" dedi 

Ukrayna dönüşü Başkan Aziz Yıldırım ile bazı oyuncuların performansını değerlendiren Brezilyalı teknik adam, ısrarla takımda tutmak için taviz verdiği Anelka'nın durumunu masaya yatırdı.

Fransız oyuncunun takıma katkı sağlamasının bu koşullarda güç olduğunu dile getiren Zico, başkandan yardım istedi. Brezilyalı teknik adam, Anelka'nın çok iyi bir futbolcu olmasına karşın, takıma küskün davrandığını dile getirdi.
Üçüncü kez kapısını çaldığı Anelka'nın takımda kalmasını ve kendini Fenerbahçe'ye vermesini isteyen Zico buna rağmen bu futbolcudan istediği sonucu alamadığını dile getirerek, "Satılmayı beklediği için kafası sahada değil" dedi.

Anelka'nın bu şartlarda takıma faydalı olamayacağının altını çizen Fenerbahçe'nin hocası, Başkan Yıldırım'dan en kısa sürede bu soruna bir çare bulunmasını istedi ve mümkünse Dinamo Kiev ile İstanbul'da oynanacak olan rövanş maçına kadar bu sorunun çözülmesini önerdi.
Bu arada Anelka'nın, Dinamo Kiev ile oynanacak rövanş maçında da sahaya çıkmasının kararlaştırıldığı ardından transferi için düğmeye basılacağı ve yerine başka bir forvetin alınacağı öğrenildi.