BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.324,99
HABER /  MAGAZİN

Fatih Terim ile Kıvanç Tatlıtuğ bir arada! Sürpriz buluşmanın nedeni ortaya çıktı

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile bir araya gelen Fatih Terim beraber çekildikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Terim ve Tatlıtuğ'un, Terim'in satışa çıkardığı yalısı için pazarlık yapmak üzere buluştukları öğrenildi.

Abone ol

Galatasaray’ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, ‘Aile’ dizisinde ‘Aslan’ karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ile buluştu. Buluşmadan bir kareyi Instagram hesabından paylaşan Terim’e takipçilerinden yorum yağdı.

Tatlıtuğ da aynı fotoğrafı “Canım Fatih ağabeyim. Kıymetlim. O bir tane, başka yok. Hayranıyım ve hastasıyım” notuyla paylaştı.

Sürpriz buluşmanın nedeni ortaya çıktı. Takvim'in haberine göre Fatih Terim ile Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün yatla Bebek Otel'e gitti. İkili yemek yedikten sonra Terim'in Bodrum'daki yalısı için pazarlığa başladı. 

Terim, yalısına 15 milyon dolar verenler olduğunu söylerken gönlünden geçen rakamın 18 milyon dolar olduğunu da belirtti. 

Sosyal medyada olay olan poza yapılan yorumlardan bazıları ise şu şekilde:

- İki karizma tek kareye sığmış.

-Adanalılar ortalığı yıktı.

- İki karizma, İki Galatasaraylı, iki adam gibi adam, iki Adanalı.

- İki Adanalı bir arada! İstanbul düşünsün artık.

- Adanalıyık.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
'Dikkat!' diyerek hayati uyarı yaptı: 3 şehirde sel bekleniyor! Meteoroloji 24 şehri uyardı sağanak alarmı!
Foto Galeri 'Dikkat!' diyerek hayati uyarı yaptı: 3 şehirde sel bekleniyor! Meteoroloji 24 şehri uyardı sağanak alarmı! Galeriye Gözat