BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,76
ALTIN 2.495,55
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye Sportif direktör oluyor

Fenerbahçe'de Damien Comolli'den boşalan sportif direktörlük görevine sene sonunda jübile yapacak olan Emre Belözoğlu getirilecek.

Abone ol

Fenerbahçe, Sportif Direktör Damien Comolli'nin istifa ettiğini açıkladı. Bugüne kadar 28 transfer yapan ve birçoğunda karavana atan Fransız sportif direktörünün yerine kimin geleceği merak konusu oldu.

Sezon başında Medipol Başakşehir ile yollarını ayırıp Fenerbahçe'ye yeniden dönen Emre Belözoğlu, sportif direktörlük görevi için adı geçen tek isim.

Yeni Sportif Direktör Emre
39 yaşında olan Emre Belözoğlu'nun sezon sonunda futbolu bırakması bekleniyor. Ali Koç ve ekibi, Comolli'den boşalan sportif direktörlük görevine sene sonunda jübile yapacak olan Emre Belözoğlu'nu getirecek.

Transferlerde aktif rol alacak
Bu sezon takımın ağabeyi rolünü üstlenen ve arkadaşlık ilişkilerinde başrol görevini yerine getiren Emre, gelecek sezonda takımda sportif direktörlük görevini yürüterek transferlerde aktif rol alacak.

İtalyanca-İngilizce biliyor
Emre Belözoğlu'nun futbol kariyerinin yanı sıra başarılı geçmişi ve İtalyanca-İngilizce bilmesi yeni görevini yerine getirebilmesi için önemli bir avantaj olarak görülüyor.