BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,95
ALTIN 2.424,28
HABER /  POLİTİKA

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan koronavirüs açıklaması

Koronavirüse ilişkin uyarılar yapan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, “Ülkemizde ve dünyada corona virüsü salgını hızla yayılmakta. Açıklanan tedbirlere harfiyen uyalım. Kalabalık mekânlardan uzak duralım. Hijyene dikkat edelim. Yaşlılarımızı koruyalım” diye konuştu.

Abone ol

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla vatandaşlara seslendi. Miraç Kandili’ni ve Nevroz Bayramı’nı kutlayan DEVA lideri Babacan, koronavirüs salgınına ilişkin uyarılarını sıraladı.

Koronavirüs konusunda yetkililerin açıkladığı tedbirlere uyulması gerektiğini belirten Babacan sosyal şu paylaşımı yaptı:

Nevroz ve Miraç Kandil mesajı

- Bugün Orta Asya'dan Orta Doğuya milyonlarca insana umudu müjdeleyen bir gün. Bugün Nevruzu, yeni günü karşılamanın heyecanı içerisindeyiz. Bugün aynı zamanda insani değerlerin yükselişini sembolize eden Miraç Kandil'ini kutluyoruz.

"Çok dikkatli olmamız gereken bir dönem"

- Ülkemizde ve dünyada koronavirüs salgını hızla yayılmakta. Çok dikkatli olmamız gereken bir dönem geçiyoruz. Açıklanan tedbirlere harfiyen uyalım. Kalabalık mekânlardan uzak duralım. Hijyene dikkat edelim. Yaşlılarımızı koruyalım. Bu vesileyle koronavirüs salgınında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet diliyorum. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Tekrar Nevruz Bayramınız kutlu Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Koronavirüs salgınında can kaybı 11 bini aştı Hollanda'da 3 Türk öldü
Foto Galeri Koronavirüs salgınında can kaybı 11 bini aştı Hollanda'da 3 Türk öldü Galeriye Gözat