BIST 9.791
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,29
HABER /  POLİTİKA

Deniz Baykal Meclis'te böyle görüntülendi

CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal Meclis Genel Kurulu'nda tek başına oturdu. Dün, parti tabanında bir soğuma gördüğünü söyleyen Baykal, "En büyük görev Kılıçdaroğlu'na düşüyor" değerlendirmesini yapmıştı.

Abone ol

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, dün CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın canlı yayın konuğu olmuş, YPG/PYD'ye karşı düzenlenen operasyonlara ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu.

Deniz Baykal'ın dün "Azez-Halep hattını açık tutmak için bombalanmasını doğru buluyorum" sözlerinden sonra bugün gözler onun üstündeydi.

"YALNIZ ADAM"

Kılıçdaroğlu'nun parti grubu konuşmasında grup salonunda yer almayan Deniz Baykal, Meclis Genel Kurulu'ndaki görüşmelere katıldı ve tek başında oturdu. Sosyal medyaya düşen bu fotoğrafla ilgili çokça 'Yalnız adam' yorumları yapıldı.

"BOMBALAMAYI DOĞRU BULUYORUM"

Baykal, "Azez-Halep hattını açık tutmak için bombalanmasını doğru buluyorum" demiş. "Azez Halep hattını açık tutmak için Türkiye'nin bombalama hakkı vardır. Bu hattı açık tutmak için bombalanmasını doğru buluyorum. Şu anlık bu bombalamaların etkili olduğu anlaşılıyor." diye devam etmişti.