BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,79
ALTIN 2.432,62
HABER /  MEDYA

Survivor Mehmet kimdir Semih'e kafayı fena taktı!

Survivor Mehmet kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Survivor ünlüler takımına sonradan dahil olan Mehmet, daha ilk günlerden Semih'e kafayı fena taktı. Türkçesi iyi olmayan 'Spartalı Mehmet' Survivor'a sıkı başladı.

Abone ol

Survivor Mehmet kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir Survivor'un yenisi. Survivor Ünlüler takımına sonradan dahil olan Spartalı Mehmet aslen İngiltere Aston Villa doğumlu. Daha ilk günlerden Semih'i diline dolayan Mehmet ilk Survivor yarışmasında İbrahim'e yenilerek kötü bir giriş yaptı.

SURVİVOR MEHMET KİMDİR SEMİH'İN BELASI OLACAK!

Survivor'a yeni katılan Spartalı Mehmet kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir soruları cevabını buldu.

Survivor 2016’ nın kuralları gereği kazanan takıma yeni bir yarışmacı katılacaktı. Yarışmanın ilk haftasında oynanan oyunları gönüllüler takımının kazanması ile birlikte SMS oylamasından birinci çıkan Seda Tetik ünlüler takımına girmişti.



Geriye kalan Mehmet, Alper ve Yağmur arasında yeni bir SMS oylaması yapılacaktı. Ancak, adaylardan Alper’ in sakatlık yaşamasından dolayı elemelere katılamadı ve yarışmaya dahil olamadan veda etmek zorunda kaldı. Serkan’ ın yarışmaya veda etmesinin ardından da Mehmet, Serkan’ın yerine geçti. Adaylardan Yağmur ise oylama olmadan kazanan takım ünlüler takımına dahil oldu.