BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.493,14
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'nin kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde sıkı önlem!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 97. kuruluş yıl dönümü, pandemi nedeniyle sıkı önlemler altında kutlanacak.

Abone ol

CHP'nin 97. kuruluş yıl dönümünün son günlerde riski artan, ivmelenen pandemi koşulları ve halkın sağlığına dönük endişeler nedeniyle güçlü önlemlerle gerçekleştirileceği bildirildi.

Bu kapsamda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyetin, yarın sabah 09.30'da Anıtkabir'de CHP'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve partinin ikinci genel başkanı İsmet İnönü'nün mezarına çelenk bırakacağı aktarıldı.

Canlı yayınlanacak

Kılıçdaroğlu'nun, saat 11.30'da ise Milli Egemenliğin 100. yılı şerefine düzenlenen resim, şiir ve beste yarışmalarının ödül sahipleriyle internet ortamında bir araya geleceği vurgulandı. Kılıçdaroğlu'nun ödül sahipleriyle görüşmesinin sosyal medya ve televizyonlardan canlı yayınlanacağı da belirtildi.

Açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda, gösterdiği hedefe doğru olan mücadelesinin 97. yıl dönümünün pandemi koşullarına uygun biçimde büyük bir coşkuyla kutlanacağı" kaydedildi.