BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.450,43
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa'da oto sanayide patlama! 3 işçi feci şekilde can verdi

BURSA'nın Yıldırım ilçesi Otosansit Sanayi Sitesi içerisinde faaliyet gösteren sentetik iplik boyama fabrikasında bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. Olayda yaralanan işçilerin hastanelere sevk edildikleri bildirildi. Hastaneye kaldırılan 5 yaralıdan iş yeri sahibi İsmail Kasap ile işçilerden Ferhat Göral (30) ve Şura Şensoy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Abone ol

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde polyester iplik üretilen atölyede meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında 4'ü ağır 5 işçi yaralanmıştı. Ancak daha sonra iki işçinin yaşamını yitirdiği haberi gelmişti. Son olaraksa yaralananlardan biri olan iş yeri sahibi İsmail Kasap'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Fabrika sahibi ve 2 işçi kurtarılamadı

Meydana gelen patlamada yaralanan ve Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 5 yaralıdan iş yeri sahibi İsmail Kasap ile işçiler Ferhat Göral (30) ve Şura Şensoy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılar Bilal Özden ve Serdar Özden'in sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Patlamada yaşamını yitiren fabrika sahibi İsmail Kasap'ın gönüllü olarak arama kurtarma faaliyetlerine katıldığı ve AKUT üyesi olduğu öğrenildi.

4'ünün sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Vücutlarında yanıklar oluşan biri kadın 5 işçi, sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Soğutma çalışması

Atölyede çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürülerek soğutma çalışması yapıldı.