BIST 9.150
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,31
HABER /  İNTERNETHABER TV  /  ASTROLOJİ

Bu burçların sakın üzerine gitmeyin! İşte sinirlendiğinde bomba gibi patlayan burçlar

Astrolojide her burcun kendine özel belirgin özellikleri vardır ve kişiler hakkında, burçlarına bakarak bir ön bilgiye sahip olabilirsiniz. Sinirlendiğinde sorun çıkarabilecek olan burçları sizler için derledik. Öfkelenmek, oldukça yıkıcı bir duygudur ve kontrol etmek zordur. Sinirliyken fevri davranan burçlar, bakın hangileri...

Abone ol

Her insanın sinirlendiği zamanlar elbette ki vardır. Fakat, bazı burçlar diğer burçlara nazaran çok daha hızlı ve fazla sinirlenebilir. Çevrenizde sinirlerine hakim olmakta güçlük çeken ve sinirli olduğu zamanlarda gözü hiçbir şeyi görmeyen kişiler de her zaman vardır. En çabuk sinirlenen, sinirlendiğinde fevri davranan ve gözü hiçbir şeyi görmeyen burçları sizler için derledik. bakın o 3 burç hangileri...

Koç burcu

Burçlar arasında en sinirli olanının koç burcu olduğunu söylersek yalan söylemiş olmayız. Koçlar, diğer burçlara nazaran daha tez canlıdır ve olaylar karşısında hemen parlamaya meyillidir. Duygularını gizleyemeyen koçlar, sinirlendiğinde düşünmeden hareket eder anlık duygularla yanlış davranışlar sergileyebilir. Tez canlı ve sabırsız olan koçlar, bir şey sabit durmaktan hiç hoşlanmazlar. Tüm bu özellikleri de sinirli, stresli ve çabuk parlayan yapılarını meydana getirir. Astrologlar koç burcunda olan bireylere sakinleşmeleri için çeşitli egzersizi yapmasını öneriyor. Koşuya çıkmak ya da ağırlık kaldırmak gevşemelerine ve sakinleşmelerini destekleyecektir.

Akrep burcu

Akrep burcu, diğer su burçları gibi dingin ve sakin olmak konusunda zorlanırlar. Bu burca mensup olan kişiler, dürtüsel olarak hareket eder ve bazen de sert tavırlar gösterirler. Akrepler, öfkelendiklerini göstermeyi genel olarak sevmezler. Ancak onları gerçekten sinirlendirirseniz sizin canınıza okur ve intikam almadan rahat bırakmazlar. Sinirlendikten sonra sakinleşmeleri oldukça uzun sürer. Sinirli oldukları süreçte göz önünde durmanız, onları daha çok çileden çıkarabilir. Sizin bu süreçte ondan uzak durmanız kendiniz adına daha iyi olacaktır. Onlar sakinleştikleri zaman zaten sizin yanınıza gelirler.

Aslan burcu

Aslan burcu insanları, sinirlendikleri zaman gözü hiçbir şeyi görmeyen kişiler arasında yer alır. Öfkelerini dünyayı yakacak kadar büyütebilen aslanlar, ne kadar yakını olursanız olun sizi tek kalemde silmeye hazır hale gelir. Böyle zamanlarda ona yakın olmak yerine konuşmayı kesin ve sakinleşmesini bekleyin. Yoksa size ağza alınmayacak kadar ağır sözler söyleyip kalbinizi kırabilirler. Aslan burcu insanları, sinirlendiklerinde bir şeye zarar vermek isteyebilirler. Sinirinin yatışması çok uzun zaman almayan bir aslan, söylediği kırıcı sözler için pişmanlık duyabilir. Bir aslanın sınırlarını zorlamaya çalışmayın. Çünkü sizi doğduğuna pişman etmesi çok fazla vaktini almaz.