BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Brezilya intikam almayacak

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Alberto Parreira Fransa maçını değerlendirdi.

Abone ol

Dünya Kupası finallerinde, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Alberto Parreira, ''Fransa'dan intikam alma peşinde değiliz'' dedi.

Parreira, 1998 Dünya Kupası'nda final maçında yenilerek kupayı kaptırdıkları Fransa ile bu yıl çeyrek finalde eşleştikleri ve bu maçta 1998 yılının intikamını almak istedikleri yönünde yapılan yorumların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Kupa tarihinde 5 kez şampiyonluğa ulaşan takımda, tecrübeli teknik adam, Fransa ile yapacakları çeyrek final maçının kesinlikle intikam havası içinde geçmeyeceğini kaydederek, ''Tıpkı Gana maçında olduğu gibi, sahaya çıkıp kararlı bir şekilde mücadele edeceğiz.

Brezilya-Fransa eşleşmesi, bir Dünya Kupası klasiğidir. Çok iyi bir maç olacaktır'' diye konuştu.Parreira, Fransa'nın, İspanya'yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldiği karşılaşmada, bu yıl şimdiye kadarki en iyi performansını
sergilediğini ifade etti.

Brezilyalı teknik adam ayrıca, Gana maçında güçlerinin tamamını sahaya yansıtmadıklarının düşünüldüğünü, ancak bunun böyle olmadığını ve Gana'nın iyi performansının kendileri için süpriz olduğunu kaydetti.