BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Bomba kulis "İçerideki kaynaklardan öğrendim" dedi! Memura zam üstüne zam

Milyonlarca memur ve emeklinin heyecanlı bekleyişi sürüyor. TÜİK’in bugün açıklayacağı 6 aylık enflasyona göre 4 milyonun üzerinde memur ve 16 milyona yakın emeklinin temmuz zam oranı netleşecek.

Abone ol

Maaşlara zam geliyor. Memur ve emeklinin gözü enflasyon verilerine çevrildi. Zam oranlarına yönelik çeşitli iddialar var.  A Haber’de yayımlanan Memleket Meselesi programında Siyasal İletişimci Ferhat Murat ve Akademisyen Dr. Eray Güçlüer, memur zamlarına yapılacak seyyanen zam oranına ilişkin kulis bilgilerini paylaştı.

“En düşük seyyanen zam 7 bin lira, üzerine yüzde 25 bandında ek zam”

Ferhat Murat, “Seyyanen zam en alttan en üste tüm memur gruplarına aynı miktarda ödemedir. 25 bin alana da 7 bin, 11 bin alana da 7 bin ilave olacak. Benim kulis bilgim en düşük seyyanen zam 7 bin lira ve üzerine yüzde 25 bandında ek bir zam gündemde“ dedi.

“8 bin lira seyyanen zam”

Akademisyen Eray Güçlüer ise yaptığı açıklamada “Benim aldığım kulis bilgisi de 8 bin TL seyyanen zam. İçerideki bazı kaynaklardan öğrendim“ ifadelerini kullandı.

Zamlı maaş ve aylıklar temmuz ayında birlikte ödenecek...

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Hava fena bozacak! Meteoroloji uzmanı tek tek açıkladı: 48 saat sürecek! 'Oraj' görülecek tarih belli oldu
Foto Galeri Hava fena bozacak! Meteoroloji uzmanı tek tek açıkladı: 48 saat sürecek! 'Oraj' görülecek tarih belli oldu Galeriye Gözat