BIST 9.547
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.489,49
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Binali Yıldırım'dan İstanbul açıklaması 'Hizmete devam'

Eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İmamoğlu'na mazbata verilmesi sonrası ilk açıklamasını yaptı. Yıldırım "Konumun makamım ne olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Abone ol

Eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım'a gazeteciler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belediye verilerinin kopyalanmasına ilişkin soru yöneltti. 

Yıldırım "Belediye başkanları belediye ile ilgili her türlü denetimi incelemeyi yaptırabilir. Ancak belediyedeki çalışanları şüpheli gibi görmekten durması esas olmalıdır." cevabını verdi.

Duymayanlar bir kez daha duysun
"Benim için en büyük makam insanların gönlünde olan makamdır." diyen Yıldırım şu ifadeleri kullandı: " Bugün Berat Kandili. Aynı gün kendisine hayırlı olsun dedim. Duymayanlar için bir kez daha diyeyim: Hayırlı olsun. Ama partimizin ve MHP’nin YSK’ya itiraz süreci devam ediyor.

Yüksek Seçim Kurulu bir karar verecektir.Konumun makamım ne olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğim. Artık İstanbullunun beklediği hizmetler yerine getirilmeli.

Makam peşinde koşmadım
Ben ülkeme çeşitli sorumlulukları alarak hizmet ettim. Hizmet etmeye devam edeceğim. Ben makam peşinde koşan biri olmadım. Hedefim hizmet ederken insanların hayatını kolaylaştırmak oldu. İnsanların gönlüne girmekte mesafe almışsak Rabbime hamd ederim. Ben hali hazırda İzmir milletvekiliyim. Bu sorumluluğum da devam ediyor."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Ekrem İmamoğlu aynı cenazede saf tuttular
Foto Galeri Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Ekrem İmamoğlu aynı cenazede saf tuttular Galeriye Gözat