BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'tan Dorukhan Toköz açıklaması

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

Aytemiz Alanyaspor maçının 69. dakikasında yaşadığı sakatlık sonrasında hastaneye kaldırılan Dorukhan Toköz'ün diz kapağının çıktığı ve buna bağlı olarak kıkırdak kopması yaşandığı açıklandı.

Abone ol

Beşiktaş'a Dorukhan'dan kötü haber...

Aytemiz Alanyaspor maçının 69. dakikasında Cisse'yle girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalan ve takım arkadaşı Vida'yla da çarpışan Dorukhan Toköz'ün sağ diz kapağının çıktığı, buna bağlı olarak da diz kapağında kıkırdak kopması meydana geldiği öğrenildi.

Ameliyata alınacak olan Dorukhan'ın uzun bir süre takımdan ayrı kalması bekleniyor.

"Dorukhan yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak"

Dorukhan'ın yaşadığı sakatlıktan dolayı çok üzüntülü olduklarını belirten Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, "Dorukhan, maç sırasında bir sakatlık geçirdi. Çekilen MR sonrasında diz kapağında problem olduğunu öğrendik. Diz kapağı yerinden çıkıyor, tekrar oturuyor ve o esnada ayakta hafif bir sakatlık oluyor. Doktorlar MR'ını çekti. Yaklaşık 4 ay futboldan uzak kalacak. Çok üzüntülüyüz, galip geldik ama Allah böyle sakatlıklar vermesin. Kendisinin de morali çok bozuk. Abdullah hoca ve futbolcu arkadaşları da yanındalar. Tekrar kendisine çok geçmiş olsun ve Allah şifa versin diyoruz" şeklinde konuştu.

Ahmet Kavalcı, Dorukhan'ın ameliyat olacağını da ifade ederek, "Doktoru gerekli şeyleri söyler. N'koudou ve Oğuzhan da MR'a girecek ama onlarda büyük bir sakatlık yok, arka adelelerinde yırtık gözüküyor" dedi.

Öte yandan teknik direktör Abdullah Avcı da hastaneye gelerek genç futbolcuya moral verdi.