BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.509,30
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta yüksek rakama oynuyordu! İşte Quaresma'nın Kasımpaşa'dan alacağı para

Beşiktaş'tan 1 milyon 750 bin Euro kazanan Ricardo Quaresma, yeni takımı Kasımpaşa ile siyah-beyazlı kulüpten aldığı rakamın yarısına el sıkıştı.

Abone ol

Beşiktaş'la yollarını ayırmaya hazırlanan Ricardo Quaresma, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile el sıkıştı. Quaresma, yarın Kasımpaşa'nın Ankaragücü ile oynayacağı maçın kadrosunda yer alacak.

Yarı fiyatına el sıkıştı
Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, 500 bin Euro karşılığında Beşiktaş ile sözleşmesini feshedip, Kasımpaşa ile sözleşme imzalayacak. Beşiktaş'tan 1 milyon 750 bin Euro kazanan Ricardo Quaresma, yeni takımı Kasımpaşa ile siyah-beyazlı kulüpten aldığı rakamın yarısına el sıkıştı.

''Quaresma ile anlaştık''
Öte yandan Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Quaresma ile anlaştıklarını, transferin gerçekleşmesi için oyuncunun Beşiktaş'la olan sözleşmesini feshetmesini beklediklerini söyledi.

''Transfer bugün gerçekleşecek''
Öksüz, "Biz Quaresma ile anlaştık. Beşiktaş ile sözleşmesini feshederse, transfer bugün gerçekleşecek. Kulübüyle işlemlerini bitirir bitirmez kadromuza dahil olacak." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'tan ne kadar kazanıyordu?

Portekizli futbolcu Quaresma, 2019-2020 sezonu için Beşiktaş'tan 1 milyon 750 bin Euro kazanıyordu.