BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.430,01
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta Mandzukic olmazsa iki forvetten biri gelecek

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Mario Mandzukic transferinin gerçekleşmemesi halinde alternatif iki ismi yönetime bildirdi.

Abone ol

Beşiktaş sezon öncesi uzun süre belli isimlerin etrafında çalışmalar yapmış ve bundan sonuç alamayınca 2020-21'e tek santrfor transferiyle girmişti. Bu kez aynı hataya düşmek istemeyen yönetim, Mandzukic'in alternatifleriyle de görüşmelerini sürdürüyor. Hırvat futbolcuyla opsiyon konusundaki pazarlıklarını yürüten siyah-beyazlılar, olumsuz sonuç alınma ihtimaline karşılık Kenan Karaman'ı B, Fode Koita'yı ise C planı olarak belirledi. 

Mandzukic olmazsa iki isim gündemde
Düsseldorf'la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Kenan'ı cüzi bir bedelle almak isteyen Beşiktaş, Alman kulübünün olumsuz yanıt vermesi halinde bu transferi haziranda noktalayacak. Koita ise Beşiktaş'a gelmeye hazır ancak Kasımpaşa oyuncusunu bonservis bedeli almadan göndermeye yanaşmıyor.

1 buçuk yıllık anlaşma ve toplam 6 milyon euro istiyor
Beşiktaş, Mandzukic'e bu sezon sonuna kadar sözleşme ve 1 milyon euro teklif etti. Hırvat futbolcu, ise 1 buçuk yıllık anlaşma ve toplam 6 milyon euro istiyor. Mandzukic'in hali hazırda sözleşmeli olduğu bir kulüp yok. 34 yaşındaki futbolcu görüşmelerde bonservis bedeli ödenmeyeceğini vurguladı.

Sergen Yalçın ne demişti?
Çaykur Rizespor’u 6-0 mağlup eden Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, Hırvat futbolcu Mandzukic ile ilgilendiklerini söylerken şu ifadeleri kullanmıştı; ''Şu anda transferle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz. Olursa iyi olur. Mandzukic’le ilgileniyoruz. Şartlar uygun olabilirse, olabilir. Henüz net bir şey önümüzde yok''