BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Beşiktaş'a Corona virüs şoku! İki isim idmana çıkmak istemedi

Beşiktaş'ı koronavirüs huzursuzluğu vurmaya başladı. Kartal'da Tyler Boyd ve N'Koudou'nun yoğun çabalar üzerine idmana çıkarılabildiği paylaşıldı.

Abone ol

Beşiktaş'ta Corona virüsün açtığı yara yetmiyormuş gibi birde huzursuzluğu yaşanıyor. Takımın ABD'li kanat oyuncusu Tyler Boyd ve Fransız yıldızı N'Koudou'nun, virüs sebebiyle dünkü idmana katılmak istemediği ortaya çıktı. İkilinin, teknik ekip ve diğer takım arkadaşlarının yoğun çabası sonrasında ikna olup antrenmana çıktığı bildirildi.

Maçlara devam edilmesi panik yaşatıyor
Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'la önceki akşam Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadele sonrasında yönetimle görüşen bazı yabancı futbolcuların, Avrupa'nın birçok bölgesinde karşılaşmaların tatil edilmesine rağmen Türkiye'de maçların devam edilmesi konusunda yaşadıkları paniği direkt olarak aktardığı öğrenildi.



Boyd ve N'Koudou çıkmak istemedi

Özellikle kanat oyuncusu Tyler Boyd'la sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan transfer edilen Fransız futbolcu Kevin N'Koudou'nun, dün virüs sebebiyle Nevzat Demir Tesisleri'ne gitmek istemediği öğrenildi.

Elneny: En güvenli ülke Türkiye
Bu kararlarını teknik ekibe bildiren 2 oyuncuya, takım arkadaşları da sakin olmaya davet etti. Takımın Mısırlı ön liberosu Mohamed Elneny'nin, "Corona virüs konusunda en güvenli ülke Türkiye. Dikkat etmeliyiz ama ek olarak sakin de olmalıyız" diyerek arkadaşlarını sakinleştirdiği ifade edildi.

Kulüpten açıklama var
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, N’Koudou ile Boyd'un teknik ekipten, dün sabah gerçekleştirilen idmana katılmama talebinin olmadığı ve her iki oyuncunun çalışmada yer aldığı belirtilerek, "Ayrıca, takımımızın sabah gerçekleştirdiği antrenmanın akşam yapıldığının iddia edilmesi de haberin masa başında kurgulandığının açık bir göstergesi olmuştur. Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınına karşı ülkemizde ve kulübümüzde gerekli tedbirler alınmış ve alınmaya devam ediyorken, böylesine hassas bir konuda yalan haber yapılmasını manidar buluyor, takdiri kamuoyuna bırakıyoruz." ifadelerine yer verildi.