BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.432,05

Berna Laçin nereli eşi Tolga Eşiz kimdir kızı Ada Eşiz

Aslen İzmirli olan Berna Laçin çocukluk aşkı olan eşi Tolga Eşiz ile evli. Berna Laçin'in bu evliliğinden bir çocuğu bulunuyor. Berna Laçin'in 23 Nisan 2002'de dünyaya gelen kızının ismi Ada... İşte Berna Laçin'in biyografisi:

Berna Laçin 52 yaşında ve bir çocuğu bulunuyor. Berna Laçin'in kocasının ismi Tolga Eşiz... Berna Laçin aslen İzmirli. 20 Ağustos 1970 yılında Karşıyaka'da dünyaya geldi. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'ni kazanınca ailecek İstanbul'a yerleştiler. Mimarlık okurken oyunculuk yönü ağır basınca okulu yarıda bırakıp 1988 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girdi. İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Berna Laçin, asıl ünü sunuculuk kariyeri ile kazandı. 3 sinema filminde yer alan Berna Laçin, ATV kanalında da program yapmıştı. 2011 yılında Star TV'de Yerden Göğe programında Rasim Ozan Kütahyalı'nın sunucu partneri olan Berna Laçin, ekranlara veda ettikten sonra medyanın gündemine sivri çıkışları ile gelir oldu. 

Berna Laçin'in eşi kimdir ne iş yapıyor?

Berna Laçin özel hayatında istikrarlı bir evliliğe sahip. Bugüne kadar sadece bir evlilik yapan Berna Laçin, eşi Tolga Eşiz ile 26 yıldır evli. Berna Laçin eşi Tolga Eşiz ile 1996 yılında evlendi. İş adamı olan Tolga Eşiz, Berna Laçin'in çocukluk aşkıydı. Berna Laçin'in kocası Tolga Eşiz, Paperwork Satış Direktörü olarak çalıştı. 

Berna Laçin'in kızı Ada Eşiz kaç yaşında?

Berna Laçin'in 26 yıllık mutlu evliliğinden sadece 1 çocuğu bulunuyor. Kızı Ada Eşiz 2002 yılında 23 Nisan'da dünyaya geldi. Şu anda 20 yaşında olan Ada Eşiz, fiziki görünümüyle annesine hiç benzemiyor. Koyu renk saç ve göz rengine sahip olan Ada Eşiz, bir esmer güzeli oldu. 

Ada Eşiz şu anda üniversite öğrencisi... 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Foto Galeri Berna Laçin'in eşi Tolga Eşiz kimdir ne iş yapıyor kızı Ada Eşiz büyüdü gören inanamıyor Galeriye Gözat