BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,86
ALTIN 2.442,01
HABER /  SPOR

Beni konuşturmasınlar yoksa

Futolda sular durulmuyor.Federasyonun önemli isimlerinden Tahir Kıran, "Beni konuşturmasınlar yoksa dedi ve ekledi;

Abone ol

Futbol Federasyonu'nun tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Tahir Kıran, görevde bulundukları 14 ayda, kulüplere tesisleşmeyle ilgili 55 proje için yaklaşık 9 milyon YTL yardımda bulunduklarını, en fazla yardımı da 500'er bin YTL ile Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinin aldığını söyledi.

Kıran, Ligtv.com.tr. internet sitesinde yer alan söyleşisinde, çeşitli konulardaki soruları yanıtladı.

HEP SUSTUK

Tahir Kıran, bugüne kadar, kaosa neden olacak hiçbir ortam yaratmadığını belirterek, ''Biz hep sustuk, hiç sesimizi çıkarmadık. Hala susmaktayım. Hain açıklamasına cevap vermedim. Sadece hukuki hakkımı kullanıyorum'' dedi.

HEP BELDEN AŞAĞI VURDULAR

Kıran, kendisine yönelik eleştirilerle ilgili de ''Hep belden aşağı vurdular, hiç belden yukarı vuran yok. Hep imalı konuşmalar... 'Belgelerimiz var' falan... Çıkartın belgeleri koyun ortaya. Bizim Türkiye'de kazanılmış tek liramız yok, delikli kuruşumuz yok. Biz dünyanın her yerinden parayı kazanıp, Türkiye'ye getiriyoruz. Bizim kazanılmış paramızda tek kuruş haram yoktur'' açıklamasını yaptı.

Bu konularda fazla konuşmak istemediğini ifade eden Tahir Kıran, ''Beni fazla konuşturmayın. Konuşursam sokağa çıkacak kişi sayısı azalır. Eteklik giyerler. Millet eteklik giyip evinde oturmak durumunda kalır'' dedi.