BIST 10.177
DOLAR 32,23
EURO 35,14
ALTIN 2.471,48
HABER /  GÜNCEL

Sabah yöneticilerine büyük şok!

Sabah Gazetesi'nin üst düzey yöneticilerine TMSF'den bir darbe daha. Yöneticiler şaşkınlık içinde.

Abone ol

Sabah’ın üst düzey yöneticilerine büyük şok. Sabah ve ATV'nin yönetimine el koyan TMSF yönetimi üst düzey yöneticilerin yaptıkları harcamaları mercek altına aldı. Fatih Altaylı ve Ciner'in medya grup başkanı Kenan Tekdağ ile icra kurulu başkanı Kenan Sönmez'e verilen 20 bin dolarlimitli kredi kartı harcamalarını durdurdu.

TMSF Sabah'ın üst düzey yöneticilernden Fatih Altaylı’nın maaş haricinde ayda 20 bin dolarlık harcama yetkisi kaldırıldı. TMSF'nin aldığı bu karar az önce Fatih Altaylı'ya tebliğ edildi.

Altaylı kararın kendisine tebliğ edilmesiyle birlikte büyük bir şok geçirdiği belirtiliyor.

BAŞKA KİMLER VAR?

Sabah’ın yönetimine el koyan TMSF ilk icraatını gerçekleştirdi. Fatih Altaylı, Kenan Sönmez ve Kenan Tekdağ’ın aylık 20’şer bin dolarlık kredi kart kart harcamasını kaldırdı.

Ayrıca 5 bin dolar harcama limitli kart kullanan Mehmet Barlas, Orhan Girgiç gibi yöneticilerin de harcama yetkileri kaldırıldı.

Bunun üzerine Cam Han'da dolar üzerinden kredi kartı harcama yetkisi bulunan üst düzey yöneticiler bir toplantıya girdiler. Yöneticiler TMSF'nin bu kararına karşı nasıl bir tepki göstereceklerini belirleyecekler.