BIST 10.159
DOLAR 32,14
EURO 35,10
ALTIN 2.470,95
HABER /  SPOR

Gençlerbirliği Cimboma bileniyor

Gençlerbirliği, Turkcell Süper Lig'de sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Abone ol

Gençlerbirliği, Turkcell Süper Lig'de sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. İdmanda, sakatlığı süren Lamine Traore ve Trabzonspor maçında sakatlanan kaptan Erkan takımdan ayrı olarak hafif koşu yaptı.

Üniversitedeki sınavı nedeniyle antrenmana katılamayan Mehmet Çakır'a, Mesut Bakkal özel bir çalışma yaptırdı. Mehmet, arkadaşlarından ayrı olarak yaklaşık 1 saatlik bir çalışma gerçekleştirdi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, üst sıralar için önem taşıyan maçlardan Beşiktaş önünde iyi oynamadıklarını, ancak Trabzonspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Üst sıralarda yer alabilmemiz için en azından kaybetmememiz gerekirdi. Son iki haftadır yenilgi alıyoruz. Bu Gençlerbirliği'ne yakışmıyor. Hedeflerimiz için önümüze gelen fırsatları atlıyoruz'' dedi.

Kulübün kendisiyle halen anlaşmadığını ve bunun da dedikodulara neden olduğunu vurgulayan Bakkal, şöyle konuştu:

''Dedikodular beni etkilemiyor. Transferin her dönemde konuşulduğu bir ülkede yaşıyoruz. Ben şu ana kadar kimseyle görüşmedim ve tokalaşmadım. Kulübüm de ben de yani her iki taraf da memnun. Bu kulüpte başkanın sözü senettir diye
düşünüyorum. Mutluyum. Bu tür dedikodular çıkabilir. Bunlar normal.''

Bakkal, önlerinde Galatasaray maçı bulunduğunu ve bunu da en iyi şekilde geçmek için çalıştıklarını belirterek, ''Trabzonspor karşısında sergilediğimiz mücadeleyi sahaya yansıtırsak, kazanırız diye düşünüyorum. Hedefi olan bir takımız ve bunun için de bu maçtan üç puanla ayrılmamız gerekir'' diyerek sözlerini tamamladı.