BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.476,47
HABER /  GÜNCEL

Batmanlı İdlib şehidin babası: 3 bin kişilik aşiretimizle Türkiye için ölmeye hazırız

BATMAN'da Suriye'nin İdlib kentinde şehit olan askerler için mevlit programı düzenledi. Programa katılan Sasonlu İdlib şehidi Cuma Bağatur'un babası Mehmet Bağatur, "Eğer devlet isterse ben, 1 ağabeyim, kardeşlerim, 5 çocuğum ve 3 bin kişilik Şigo aşiretiyle cephede savaşmaya hazırız. Türkiye Cumhuriyeti için ölmeye hazırız" dedi.

Abone ol

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi'nce İdlib şehitleri için Atatürk Parkı'nda mevlid ve anma programı gerçekleştirildi. Programa Vali Hulusi Şahin, kurum müdürleri, vatandaşlar ve İdlib şehidi Cuma Bağatur'un babası Mehmet Bağatur katıldı.

"3 bin kişilik Şio aşiretiyle cephede savaşmaya hazırız''

Anmaya İdlib'de şehit düşen Sasonlu asker Cuma Bağatur'un babası Mehmet Bağatur sözleri damga vurdu. Şehidin babası şunları söyledi:

"Allah, devletimize zarar vermesin. Eğer devlet isterse ben, 1 ağabeyim, kardeşlerim, 5 çocuğum ve 3 bin kişilik Şigo aşiretiyle cephede savaşmaya hazırız. Bütün Türkiye'nin başı sağ olsun. Hangi cephe olursa olsun canı gönülden hepimiz gitmeye hazırız. Türkiye Cumhuriyeti için ölmeye hazırız."

Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğrencilerinin şehit askerlerinin isimleri anons edildiğinde hep birden 'burada' yanıtı programa katılanlara duygu dolu anlar yaşattı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Erdoğan - Putin böyle buluştu! Putin'in 33 şehit için ilk sözü 'bilmiyorduk' oldu
Foto Galeri Erdoğan - Putin böyle buluştu! Putin'in 33 şehit için ilk sözü 'bilmiyorduk' oldu Galeriye Gözat