BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.297,55
HABER /  SPOR

Barcelona, Çağlar Söyüncü’yü istiyor!

Barcelona, Çağlar Söyüncü’yü kadrosuna katmak istiyor. İspanyol ekibi, 24 yaşındaki milli futbolcunun transferini 40 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında tamamlamayı planlıyor.

Abone ol

Çağlar Söyüncü, Barcelona forması giyen 3. Türk oyuncu olmaya hazırlanıyor Bu sezon Leicester City’de gösterdiği performansla dikkat çeken 24 yaşındaki futbolcuya Barcelona talip oldu.

NTVSPOR'un haberine göre; Bir süre önce İngiliz ekibiyle temaslara başlayan Barcelona, Çağlar için 40 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Kulüplerin bonservis bedelinde anlaşması halinde; milli futbolcu, Barcelona ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Menemenspor, Bucaspor ve Altınordu’da aldığı alt yapı eğitimi sonrası 2014 yılında Altınordu A takımına yükselen Çağlar, 2016’da 2.6 milyon Euro karşılığında Freiburg’a transfer oldu. 2 sezon sonra 21 milyon Euro’ya Leicester City’nin yolunun tutan milli futbolcu, son 2 sezondur İngiliz ekibinin formasını giyiyor.

3.Türk olacak
Geçen sezon Leicester City ile 42 maça çıkan Çağlar Söyüncü; 1 gol attı, 1 asist yaptı. Futbol devi Barcelona’da daha önce Rüştü Reçber ve Arda Turan forma giymişti. Transferin tamamlanması halinde 24 yaşındaki savunma oyncuyu İspanyol ekibinde top koşturan 3 Türk futbolcu olacak