BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,87
ALTIN 2.436,89
HABER /  GÜNCEL

Baba liseli kızı Şeyma Yıldız'ı öldürüp yol kenarına attı sebebi korkunç

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

ANKARA'nın Çubuk ilçesinde lise öğrencisi Şeyma Yıldız'ın cansız bedeni yol kenarında bulundu. Polise teslim olan babası H. Yıldız, kızını 'erkek arkadaşı olduğu için' kendisinin öldürdüğünü itiraf etti.

Abone ol

Olay, dün akşam saatlerinde Kargın Mahallesi yolunda meydana geldi. Yol kenarında kar üzerinde hareketsiz yatan Şeyma Yıldız'ı görenler, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Yıldız'ın tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Şeyma Yıldız'ın cansız bedeni incelemelerin ardından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

'Erkek arkadaşı var' diye öldürdüm...

şeyma yıldız neden öldü

Şeyma Yıldız'ın Çubuk Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olduğu öğrenildi. Genç kızın babası H. Yıldız, olayın ortaya çıkmasından bir süre sonra Çubuk Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu. H. Yıldız'ın, kızını bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrenmesi üzerine öldürdüğü iddia edildi. 

Kaçmaya çalıştığı için öldürmüş

Korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Pazarda bal ve pekmez satan 4 çocuk babası Harun Yıldız, erkek arkadaşı olduğunu öğrendiği Şeyma Yıldız ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki evlerinde bu yüzden tartıştı. Harun Yıldız, daha sonra kızını da yanında alarak evden çıktı. Harun Yıldız, kızını kendisine ait hafif ticari araç ile Kargın Mahallesi'ne götürdü. Burada yol kenarında duran Harun Yıldız, araçta kızıyla tartışmaya devam etti. Tartışmanın büyümesi üzerine Şeyma Yıldız, araçtan inip kaçmaya çalıştı. Harun Yıldız da yanında bulunan tabancasını çıkarıp kızına iki el ateş etti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Kıyamet mi kopacak 2020'de Güneş Batı'dan doğacak alameti çıkıyor
Foto Galeri Kıyamet mi kopacak 2020'de Güneş Batı'dan doğacak alameti çıkıyor Galeriye Gözat