BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,68
ALTIN 2.408,14
HABER /  MAGAZİN

Avşar içini döktü !

Kaya ile her zaman dostluktan yanayım. Asla problem yaratan birisi olarak anılmak istemem.

Abone ol

Çok eşlilik bana normal geliyor
Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi ana sponsorluğunda Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Amerikan Hastanesi & Hülya Avşar Veteran Tenis Turnuvası’nın tanıtımı TED Tesisleri’nde yapıldı. Doç Dr. Teoman Dal ile gösteri maçı yapan Hülya Avşar, maçı 2-0 kaybetti. Uzun süre sonra mini etekle maça çıkan Hülya Avşar, merak edilen soruları yanıtladı:

Kaya ile her zaman dostluktan yanayım. Asla problem yaratan birisi olarak anılmak istemem. Ona kızacaksın, buna sinirleneceksin ne gerek var.


13 sene sonra Kaya’nın başka birisini tercih etmesi normal. Belki de aşiret kızı olduğum için bu olaya öyle bakıyorum. Çünkü, bizde kadınlar her şeyi idare etti. Dedem de 2 kişiyle evliydi. Aşiretteki erkeklerin en az iki-üç karısı vardı. Öyle bir ailenin kızı olarak Kaya’nın durumu bana çok ters gelmiyor.


Bİr kadın olarak üzülüyorum. Ama hayatımı mahvedecek düzeye getirmiyorum.


Feraye ile Kaya’nın kendi hayatları. Kaya hata yapmış olsa bile beni ilgilendirmez. Hata onun hatası. Kendi problemini halledecek ve Zehra’ya bu durumu anlatacak. Henüz Zehra’nın bu konudan haberi yok. Pedagoglarımız durumu babanın anlatması gerektiğini söylüyor. Zehra’nın yanında bu konu ile ilgi soru sorulunca sinirleniyorum. Çünkü meseleyi gazetecilerden değil babasından duyması gerekiyor.


Check-up yaptırıyor, psikoloğa gidiyorum. Fakat, benim sorunum kafamda. Tenis oynayarak rahatlıyorum. Toplara vururken her birini kızdığım kişilere benzetiyorum.


Türkİye’de bazı sanatçıların reytingleri büyüktür. İbrahim Tatlıses, Tarkan, Sezen Aksu ve ben bu sanatçılar arasındayız.