BIST 10.236
DOLAR 32,21
EURO 34,70
ALTIN 2.444,49
HABER /  SPOR

Arda Güler 'geleceğin hakkında ne söylersin' sorusuna cevap verdi

EURO 2024 Elemeleri grup maçında Galler'e muhteşem bir gol atan Arda Güler, maç sonu "Geleceğin hakkında ne söylersin?" sorusuna "Öncelikle her şeyin, herkes için hayırlı olmasını istiyorum." diye cevap verdi.

Abone ol

Fenerbahçe’nin ve Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen genç futbolcu Arda Güler, gösterdiği performansla birçok takımın radarına girdi.

Fransız ekibi Paris Saint Germain, Alman ekibi Borussia Dortmund, İtalyan ekibi Milan, Hollanda ekibi Ajax ve İngiliz ekibi Newcastle United’ın transfer listesinde olan yıldız futbolcunun sözleşmesinde “17.5 milyon euroya serbest kalır” maddesi bulunuyor.

A Milli Takımımız ile Galler, EURO 2024 Elemeleri D Grubu dördüncü maçında kozlarını paylaştı. Samsun'da oynanan maçı 2-0 kazanan Ay-Yıldızlı ekibimizde attığı golle karşılaşmaya damgasını vuran Arda Güler'in geleceği merak ediliyordu.

Fenerbahçeli taraftarların takımda kalması için hashtag kampanyaları başlattığı genç yıldız, transferiyle ilgili ilk kez konuştu.

"Her şeyin hayırlısı olsun"

"Geleceğin hakkında ne söylersin?" sorusunu cevaplayan Güler, "Öncelikle her şeyin, herkes için hayırlı olmasını istiyorum. Şu an galibiyet ve golden başka bir şey düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 35 resmi maça çıkan 18 yaşındaki futbolcu, 6 gol - 7 asistlik bir performans sergiledi.